Followers MamaTisya

Wednesday, June 29, 2016

setel delivery order Homemade Frozen Food sebelum raya



lama aku tk amik order sbb since mama aku blk umrah bln 12 aritu tk sihat
so dlm bln 3 aritu br mama aku start blk buat homemade frozen food ni
thn ni mama aku ada buat pau kacang & pau daging
sebelum ni karipap daging & kuih bom inti kacang merah je
hot selling kuih bom inti kacang merah...aku pn lama tk mkn...lpr plak rasa hehe




ni 2x trip aku delivery kt geng opis
mmg tmpt lain tkde delivery...diorang dtg pickup kt umh mama aku je kt sri gombak




tq smua customer mamatisya...order sebelum raya dh close
sambung lps raya la plak nanti



3 comments:

wahida said...

wah...Alhamdulillah...
semoga terus maju jaya..

Azura Aziz said...

bilalah dpt nak merasa bom inti kacang tu.. suka sgt.. eh mama tisya kalau tetiba ke putrajaya bgtau ehh.. bolehlah kirim nk order bom inti kacang tu..

ibuayu said...

moga terus maju amy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...