Followers MamaTisya

Thursday, June 2, 2016

redeem wayang FREE ~ Captain America Civil War & D-BOX Seat


cuti sekolah rmi pegi holiday...anakdara tanya ..mama bila nk tdo hotel
aku jwb...hotel tutup cuti sekolah :-p kita jln2 tgk wyg je la


kemain xmo bg mama pegang tgn...mama redho :-p



kasi chance la mama & ayah nk posing berdua :)


layan Captain America - Civil War....guna voucher menang contest safi aritu
sbb tk bfast so ayahnya bli hotdog & chicken meatball..biasa bli popcorn kn
best citenya....saper peminat superhero wajib la tgk


sebelum wyg start, kitorang testing D-Box Seat ni
syok tau...bila kita tgk movie, seat tu pn bergerak2 juga
aku dh pernah rs ms kt genting & time p USS dlu
kalo action movie kita tgk, lg best sbb makin kuat seat tu bergoyang 
mcm kita tgh beraksi dlm movie tu juga
kalo nk bli D-BOX seat better tgk movie yg byk aksi br berbaloi byr mhl
nanti tgk video aku share kt bwh ni 



hah over tk anakdara aku layan D-Box Seat
tiket tk silap rm 30++ per person....so kita layan yg testing ni pn ok
D-Box seat ni tk smua GSC ada...selain pavilion ada juga kt one utama & ioi putrajaya

lps tu dpt body wash free dr Dove...ada kioks DOVE just follow instruction
pastu nanti kuar la sample body wash tu...so kami 3 beranak smua buat
dpt la 3 body wash tu

1 comment:

lieyalatif said...

oo baru tau pasal seat mcm tu amy..canggih tuuu....tapi takpe laa, lieya lagi prefer seat biase jek...kang dibuatnye nak telelap2 kang terganggu plak hhaahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...