Followers MamaTisya

Monday, September 5, 2016

i'm back from Kuantan


salam uolsss...sure rmi cuti pjg merdeka aritu kn...ke mana uolsss
kami pn cuti pjg juga...syokkkk


mood honeymoon 10thn anniversary :)
berseri rasa pki shawl baru dr bakawali couture hehe


cantik tk view resort kami...damai je bila nmpk permandangan mcm ni


eh...eh...ada juga si kecik ni...br nk feel2 honeymoon berdua kn haha
tkde maknanya ...tgk la tu, nk tdo kt pool gamaknye



1st time mkn Mee Calong


siakap stim limau sedap sgt


nasi kukus pn sedap juga


dessert yg lama aku ngidam ...
akhirnya merasa gk mango cheese cake yg femes kt kuantan


more details psl holiday, tgu ye aku update...ada kisah seram juga..huhu
byk kj menanti cuti lama ni...tgh holiday pn tk tenang, opis dok cal...bertabah je la

6 comments:

Nad MamaZN said...

kami pun baru balik dr bercuti :D
tak sempat nak mengarang lagi hehe

- dieyana - said...

syoknye bercuti..lama tk cuti2 nih..

ermm..comey berseri2 shawl baru ..hiihi

eima said...

wahhh pi lkpp ek ... dpt bilik jauh ke dekat ni hehehe
ke amik deluxe suite dpt bilik belah depan2 .....

kami pi ari tu book kat agoda je

Lynn Hamzah said...

wahh...mango cheese tu memang nampak best arr

Chekgu Azrine said...

bestnya dia pergi bercuti tau

Julia Johari said...

Seronok tgk percutian kak amy sekeluarga....bz eh kat opis...nak update pun tak senang kan...juju tggu akak update

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...