Followers MamaTisya

Wednesday, September 7, 2016

saper nak FREE 100 pcs Name Card dari PIXAJOY???


kebanyakan bloggers mmg ada name card
sbb bila pegi event or ada job mcm food review. slalunya PR tnya ada name card tk
sian aku sbb tkde name card...walaupun xde name card , nasibaik masih ada jemputan ke event :)
aritu ada aku nmpk promo FREE dr Pixajoy ni..apa lg...moh ler tgk menarik ke tk kn....


ada mcm2 design korang bole pilih...aku just pilih yg simple je camni
janji smua maklumat ada utk PR nk contact kita if ada job yg sesuai kn
so korang yg blum ada lg name card...if nk FREE mcm aku buat ni klik link di bawah


1 box ni biasanya rege rm 35 xsilap ...so ni FREE...just byr postage je xsilap dlm rm 8++
cpt juga services diorang....lps je aku dpt name card ni, rezeki ada food review vkend aritu
moga2 pasni bertambah lg jemputan hehe...selamat mencuba buat name card uollllsss ...

6 comments:

el said...

ok nti laju2 pm depa haha

izzeyda said...

ya, memang penting juga untuk blogger yang banyak pergi event sini sana..

Nooraini Ali. said...

wahh...menarik..nnt kita jumpa lagi yer bila ada food review

cassandra sue rae said...

nak =)

Norliza Nordin said...

kite xde kad, blogger suam suam kuku aje.. hihihi

Julia Johari said...

Akak terima kasih bagi tau...juju dah bertahun tak buat name kad tau...nak terjah sekarang gak...lebiu akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...