Followers MamaTisya

Friday, December 30, 2016

short vacation ~ booking thru TRAVELOKA mmg murah !!!

salam uolsss....sure yg masih kj xsbr lastday kj arini kn....hehe
aku br je blk dr short vacation...tk jauh pn ..dlm KL je sbb last minit booking kn
kesian anakdara sorg tu dok tnya, bila nk tido otel....
nasibaik dpt grab rege promo...sbb aku mmg tk pernah p bercuti time cuti sekolah sbb tau sesak kn
and lg 1rege hotel pn mahal...tp dgn TRAVELOKA uolsss bole dpt rege MURAH!!!
so kita stay otel dkt2 je la..yg best dua2 hotel aku booking ni rege xsmp rm 100...syok btul
okla ni aku share 2 hotel yg aku stay utk short vacation....nanti aku update details lg ye uolsss


2 hari 1 malam  ( 27-28 Dec 2016)
Flamingo Hotel by The Lake , Kuala Lumpur  ~ grab masa promo 35% diskaun


2 hari 1 malam  ( 28-29 Dec 2016)
Hotel Grand Continental Kuala Lumpur ~ grab masa promo 25% diskaun

maybe ada yg beranggapan wat pe tido otel , dkt je ngan umh kn
tu hak masing2...nk dkt ke...nk jauh ke....suasana tu xsama ye
janji kita dpt luangkan masa bersama family tercinta
nk2 plak bantal hotel empukkkk lain macam haha
so spt aku inform...nk bercuti dkt ke..jauh ke...duit masing2..pandai2 la uolss plan
aku kalo nk booking hotel yg paling utama mesti ada swimming pool
sbb ankdara sorg tu mmg hantu swimming pool
tu psl kalo uoools tgk aku share tmpt holiday , mmg  smua ada swimming pool


hah ni nk inform uolsss yg rs ada plan nk bercuti nextyear...cpt grab promo 30% diskaun ni
smp 31/12/2016 je tau...apa tgu lg sila la jenguk website https://www.traveloka.com/
aku pn rs nk grab juga ni uk next year :)


**pilihan hotel byk...depend pd pilihan masing2...ada yg murah, ada yg mahal
tp bila grab time ada promo ni, dpt la rege murah dr biasa...jgn lupa register dlu tau


5 comments:

- dieyana - said...

syoknye. kite pun suka mcm ni, tak kisah la dekat2 rmh, janji dpt tido hotel.bermalasan2 kat bilik, ank2 mandi kolam, jln2 mkn2 ;-))

adianiez AIDA said...

Ok aje dekat dgn umah.
Aida ari tu pon tido hotel kat melaka aje.
Aida x pernah lg masuk trvloka ni.
Tq for sharing ...

Jueliza Jamani said...

bestnyaaa.. next nak kena booking dgn traveloka lah

Inani Hazwani said...

Memang kena selalu tengok Traveloka sebab banyaak sangat diskaun ;)

Nanie said...

Yeeha. Mmg plan nk bcuti ke kl even sendiri dok kl. Saja nk tukar angin. Tq reviee traveloka jugk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...