Followers MamaTisya

Wednesday, December 28, 2016

Nasi Dagang & Homemade Kuih Keria Sira Gula Melaka


cuti krismas balik gombak...mama masak nasi dagang
lauk gulai ikan tongkol , ayam kerutub, kerisik, telur, acar..yummm


ptg tu plak layan homemade kuih keria sira gula melaka
actually mama aku dh buat frozen kuih keria
aku just tlg sirakan je ...berkilat...tisya ingt aku buat sticky caramel chicken


ada 2 pinggan, 1 yg sira gula melaka, 1 lg sira gula putih
xsama la mcm yg kuih keria antarabangsa melaka tu tp rasa not bad


ni pinjam hp baru adik ipar jp..die br bli samsung S7  edge...apalagi moh ler wefie


ole2 dr krabi....adik aku br blk holiday sana
tq ngah utk fridge magnet and cute dompet ni

7 comments:

Raihanah Ahmad said...

tak pernah makan lagi keria sira tu

Norhayati Mohd Isa said...

Sedapnya nasi dagang .
Dah lama akak tak makan..
Nanti nak singgah beli lah..
Hahhahaha..
Bukan buat ye MT ..
Akak jer makan sorang..

Inani Hazwani said...

Sedapnya nasi dagang :)

Azura Aziz said...

sedapnya nampak nasi dagang tu ;)

Husna Rahman said...

dapnya nasi dagang tuh...lama dah tak makan..

Julia Johari said...

Leh cuba lagi sis sira gula melaka kt keria...

Jueliza Jamani said...

sedapnya nasi dagang tu... nasi dagang tu buat dgn pulut kannn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...