Followers MamaTisya

Monday, December 19, 2016

Hasil lukisan TISYA


so ni la antara hasil lukisan die yg lain2
rupanya die dh lukis byk btul....siap dialog lagi


katanya setiap page by page tu ada cerita bersambung2
aku pn tk kreatif sgt dlm bab lukisan ni
kagum mama ..nk plak dialognye dlm english
die mmg suka subject english...tp mamanya riso subject bahasa malaysia die lemah skit
apa2pn mama sentiasa support hobby anakdara ni
die dr kecik mmg suka melukis & mewarna

6 comments:

Raihanah Ahmad said...

saya pun kagum. kena share tu tips camne anak bole jadi kreatip camtu

Julia Johari said...

Mcm tgk komik betul...julia perati kartun tu semua unik la...rasa mcm kena buat booklet simpan leh baca hehe pandai tisya...

Aju Mohit said...

kreatif sungguh anak dara amy ni, mesti dia suka join pertandingan mewarna gak kan

hanim said...

pdainya tisya lukis...kreatif orgnya

Azura Aziz said...

wah berbakat ni. mesti kat sekolah subjek seni visual A kan. Adam dah boleh agak mesti dapat C hehe..

Izni Syafiqah said...

Wah, pandainya. Besar nanti mesti boleh jadi kartunis. Tisya minat tengok kartun ke akak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...