Followers MamaTisya

Thursday, December 8, 2016

Tukar Debit Card Maybank thru Kiosk kurang dari 1 minit siap !!!


lastweek nmpk kiosk utk tukar debit card ni kt aeon shah alam
tp memandangkn tgh rmi Q so aku br sempat tukar arini
mudah je tukar thru kiosk...xsmp 1 minit siap dh card korang
ikut je step2 kt sreen tu


utk kwn2 yg belum tukar lg...cpt2 tukar sebelum berakhir thn 2016
sbb start 2017 akan kena charge..skarang free
ni ada list kiosk maybank yg korang bole pegi tukar debit card korang

awal2 dlu kena pi kaunter...tp rmi btul nk menunggu
pastu katanya bole juga apply online...tp dok tangguh2 juga :-p
nasibaik la ada kiosk ni... lg cpt la...so apa lg..pi tukar cpt..tk tukar juga..byr la denda nanti :-p

rakyat msia mmg suka lastminit kn..dh nk duedate baru la nk pegi buat 
 termasuk la aku haha...alhamdulillah setel dh

1 comment:

Myra Jay said...

Uiihh senangnya.. tudia la macam2 kemudahan dah bagi tak tukar jugak lagi tak tau la kan :)
Mujur kami tukar awai2 masa baru announce, masa tu tak ramai kat Bank, kejap je 5 minit dah selesai. Asal p bank nak buat benda lain tapi jadi benda lain :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...