Followers MamaTisya

Monday, December 5, 2016

Hokkaido Baked Cheese Tart @ Aeon Shah Alam


aku ngan makanan berpisah tiada hehe...ni kwn2 dok update psl 
Hokkaido Baked Cheese Tart
kebetulan aritu ms kt aeon shah alam tgk tkde org pn beratur..so moh ler try



panas2 br kuar dr oven


kalo bli seketul rm 5.80
tp ada promo buy 5 free 1 only rm 29
dh alang2 bli..kita amik sekotak la yg promo tu


selain cheese tart , ada dessert lain juga



lokasi kt ground floor


ni la rupanya...dlm 1 kotak tu ada 6 ketul
so mkn skit2...kn mkn byk muak...sbb dlmnye cheese kn
tp crust tu tebal sgt la..kalo nipis sodap lg la
bg tekak aku sedap juga tp nk kata sedap sgt tu idak la
aku lg suka cheesetart yg cutemiut mcm blueberry cheese tart tu
skali tgk mcm egg tart tp egg tart xde cheese la
kwn2 yg blum try, sila la cuba...tekak lain2 kn




aritu adik aku send gmbr delisha pn nk mkn Hokkaido Baked Cheese Tart


ni ada perisa baru...perisa coklate...tk try lg

5 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Elok beli yg promosi tu kan MT..
Berbaloi..
Tengok nmpk sedap..
nak beli juga lah :)

eima said...

huuiiisshh nampak sedap ....

syawalsimpsons said...

asik tgk akak post hokaido ni je tau..takpe sabar2....kat alamanda bakal opening soon ni..tak sabar nak merasa jugak ni....

lama la hai tak terjah sini

LYAfrina said...

xpernah merasa lagi hokaido...
hehe

Nory Zoulkefle said...

ni pon antara feberet nory jugak ni...tapi boleh tahan mahal jugak ehhh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...