Followers MamaTisya

Tuesday, December 27, 2016

BUY 3 FREE 1...promo baju sekolah @Butik Rasa Sayang


sebelum pegi bercuti, kita setelkan kelengkapan sekolah
sabtu lps kitorang pegi ke Pusat Pakaian Hari Hari
ramai btul org...biasa la dh nk buka sekolah makin rmi org kn
belek2 rege utk size 34 rege dlm rm 38.90 sepasang


pastu hubby ajak p kedai sebelah sbb tgk mcm ada jualan murah
BUY 3 FREE 1....so belek2 la size sama yg 34 kt sini dpt rege rm 25.90 (bj +kain)
yg sepasang ada juga tp size beso so amik asing2 still murah juga la
trus bli kt sini la...kedainya bersebelahan je ngan Pusat Pakaian Hari Hari
nama nya Butik Rasa Sayang opposite ngan Giant Taman Permata



utk bj sekolah just tambah sehelai je sbb yg bli masa die darjah 3 masih ok ada 2 pasang
so kt Butik Rasa Sayang bli bj kurung sepasang size 34 ( bj rm 18.90 kain rm 7)
bj tu jenis yg kain licin xde la berpeluh sgt
stokin 3 pasang (rm 10) & tudung 2 pasang size M ( rm 8.90 each)

dkt Pusat Pakaian Hari Hari just bli singlet 2 pasang  ( rm 4.90 each)
 & anak tudung 2 pasang ( rm 1.50 each)

kasut sekolah xbeli sbb sebelum cuti sekolah aritu hubby dh bli...kaki tisya cpt pjg 
tgu pertengahan thn dpn la if kasut die ketat, baru bli baru

mana yg bole jimat kita jimat, janji selesa ank memakainya

3 comments:

mummy_ayu said...

tahun ni..aku kureng la bab shopping barang sekolah ni.
nanti aku update..

Inani Hazwani said...

Wahh siap bileh dapat percuma. Untung 😊

lieyalatif said...

berbaloi2 sgt amy...

tu laa dlm keadaan skrang nie...mane yg boleh kite jimat kite jimat kan amy...lieya pun beli masing2 2 pasang je tahun nie...sbb tahun lepas punye elok lagi...ye laa budak2 dah makin besar dah makin pandai jaga baju...tak le mcm belacan mcm tahun2 lepas dulu hahahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...