Followers MamaTisya

Thursday, June 1, 2017

dugaan & rezeki #4Ramadhan




selasa aritu ujan lebat sgt blk kj...aku stuck dlm jammed 2jam lebih
kuar opis 4.30pm smp umh dlm 6.45pm
nasibaik kt DUKE dh reda ujan compare time dkt NKVE



pastu singgah bazar ramadhan nk cari kuih fav aku ni
rezeki juga sbb masih sempat beli kuih fav yg org tgh beratur pjg
5 biji rm 3 aku bli 10 biji rm 6 
tp bila bagi rm 10 dia bg note rm 5 and tanya ada rm 1..mmg xde so katanya sedekah
alhamdulillah smoga dimurahkan rezeki peniaga itu


nasibaik aritu hubbyku dh siap masak ayam percik kuah putih


tepung pelita fav


ni je la menu 4 ramadhan aritu...MIL masak bubur pulut hitam tu, 
tauhu sumbat, telur masin & singgang bendi

3 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Rajin hubby MT..
Dah siap masak...
Senang isteri dah tu 😊
Smlm akak beli juga kuih tepung pelita... 6 biji rm3.00..
Besar pulak tu..

hanim said...

nasib en chef dh siap msk amy..tepung pelita all time fav...kat cni tepung pelita paya jars yg femes...rs dia lain dr tepung pelita yg lain

Inani Hazwani said...

Kalau hujan memang tersekat dalm jammed lah jawabnya kan. Sedapnya tepung pelita. Sedapnya ayam percik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...