Followers MamaTisya

Thursday, June 22, 2017

collect Ramadhan Voucher & berbuka puasa @ Sime Darby Convention Centre

 
smlm br dpt collect & redeem ...mmg full house btul


 ni view kt dlm ballroom...mmg penuh la...meja kami kt foyer

mmg byk btul pilihan makanan...jom tgk sebahagian yg sempat aku snap

 
hah hubbyku tk nmpk menu lain dh..kt sup gearbox ni die pi amik dlu
 

ni kt bahagian dlm ..ada part bakar2 ...
kambing bakar, ikan bakar, sate, kuehtiaw, steamboat dan mcm2 lg

 
dessert..air pn byk pilihan.ada aiskrim potong gk
 

hah penuh meja...br 1st round ni :)
dh la meja kami tepi laluan masuk ke ballroom
org tgk je la mangkuk sup gearbox beso tu :-p


 hah ada fahrin juga smlm...actually sebelum tu hubby ada ckp die nmpk wife fahrin
aku tkde plak prasan kot hubbyku slh org
tp time aku nk amik makanan , br nmpk fahrin...so moh ler selfie :) 

anyway tq  Sime Darby Convention Centre utk Ramadhan Voucher ini

2 comments:

Azian Elias said...

bestnya. akak dah lama tutup buku iftar kat luar.
makin tua kot. makin malas.
lagipun kurang ahlinya.

lieyalatif said...

meriahnye amy...lieya sepanjang tahun ni takde lagi berbuke buffet nie...nak pi jek mesti ade hal....

selamat hari raya maaf zahir batin amy.... minta maaf ye kalo ade terkasar bahase sepanjang kite kenal dlm blog nieh...ade komen2 buat terase ke ape ye.....hati2 dlm perjalanan di sepanjang raya....take care....

Saidina Affan menyusun kata
Tutur peri yang aulia
Maaf-bermaafan sesama kita
Di Aidilfitri yang mulia

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari lieyalatif & co.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...