Followers MamaTisya

Monday, June 19, 2017

1st time ke Mood Republik @ PWTC, KL




hah smlm 1st time pegi mood republik...tk pernh2 pegi, smlm tersampai :)
dlm kul 11 pg ++ gtu...tkde la sesak walaupun org rmi
time ni kt stage ifa raziah tgh berceloteh & mengalu-alukan kedatangan org rmi


aku p sorg senang skit...mula2 hubbyku nk ikut pastu xjd


hah byk booth2 tersenarai..xsilap lebih 300 jenama....booth retis pn byk juga
aku just cuci mata je...saje nk tgk camne suasana kt mood republik ni
tp kalo tgk yg awal2 kemunculan mood republik dlu2 yg smp viral sbb ada yg tido kt pwtc kn
pastu yg tabur2 duit kt stage tu...tp yg skarang mcm tk happening sgt pn
aku xde pn shopping bj raya sbb xde yg berkenan dihati...


ada ex opismate buka booth juga kt mood republik...sempat la singgah


kita wefie skit ngan tokey butik Ursella.Co



hah fav liptiks aku pn ada kt mood republik..so bli la 2 batang...adik aku pesan 1
murah je rm 25 kalo bli time mood republik, biasa regenya rm 29


pastu tgk ada promo brooch ni..beli 10 percuma 10
apa lg cergas la pilih...org pompuan tk byk brooch xsah kn...sbb mudah ilang hehe
rm 1 regenya so kalo beli 10 tu rm 10 tp dh free 10 kiranya mcm 50sen je la :)


korang yg pi mood republik start jumaat aritu shoping apa kt sana??

9 comments:

lieyalatif said...

lieya tak penah sampai amy...tak larat sesak2.... tapi kalo pi sorang atau ngan geng gegirl okey laaa...bawak family mmg tak laa...lagi2 ade anak2 kan...sian dieorg....

sewa booth mr ni mahal rupenye kan.... tapi pasal brooch tu best...dpt 10 ketul hah...pompuan dgn brooch mmg tak dpt dipisahkan..beli 10 hilang 5 haahahahah...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

kita tak pernah gi gak mood republik..terebayang orang ramai jek dah malas pegi..aaggaga..tp mmg berbaloila beli brooch tu..hihi

Chekgu Azrine said...

since umur dah mcm ni dah tak suka pergi tempat sesak2...hahahaha..mmg xpnh2 pegi pun...hehehe

Norhayati Mohd Isa said...

Best tang brooch tu..
Byk dpt ..
Meriah raya.

Norliza Nordin said...

pegi gak rtu.. tapi tak mampu nak masuk hall ramai sangat orang.. last last melepak kt depan stage je hahha

Syeeda said...

pernah samapi sekali ja kat mood republic masa kat penang dlu. window shoping ja time tu huhu

mummy_ayu said...

best nya..mersti ramai orang kan?

- dieyana - said...

dari dulu teringin nk g, tapi mengenangkan org ramai, bln posa pulok, pitammm...tgk je lah org g, sambil air liur memeleh terliur nak g hahha

LYAfrina said...

X pernah g mood republik kt kuantan ni. Biasa klo tiap kli buat, penuh org...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...