Followers MamaTisya

Monday, November 1, 2010

blog tmpt meluah apa saje, kalo tk suka, tkpyh sibuk2 nk dtg cni!!!

aku tk phm naper kalo org tu tk suka kt certain blog tu tp nk gk sibuk2 dtg jenguk.....nk gk amik tau...kalo dh tk suka, tk pyh la dtg..........aku pn tk jemput pn dtg...aku nk tulis apa ke.....nk tayang apa ke tu hak aku.....blog aku, suka hati aku la...tkde kene mengena ngan org lain...aku create blog ni utk kenangan aku & family aku, so tk kisah la aku nk wt entry apa pn, janji tkde aku kaco org or bole kena saman2 smp naik court bagai...mmg aku suka amik gmbr tk kira apa saje utk di abadikan kt dlm blog ni.....b4 aku ada blog, aku dh ada fotopages, kt fotopages pn berlambak2 gmbr aku share dan aku juga suka share gmbr kt forum PCM...geng2 PCM yg kenal aku pn tau...so kalo ada yg nk ckp aku nk show off ke, bende remeh temeh pn nk ltk kt blog, smua benda yg di bli nk tayang, terpulangla.....mulut org mmg tkleh tutup....yg penting niat aku nk share info ngan kwn2...mcm aku bli brg ke....pegi mkn ke...so kalo tk suka, tk pyh tgk...aku tk suka bebel2 tanpa gmbr...bkn aku tk pernh jmpe org yg bebel2 je semata2..... ckp p sana cni, bli itu ini tp yg sebenarnya PROPA lebih......tp tu antara die ngan ALLAH je la...so skali lg aku nk nasihatkn, kalo tk suka apa saje aku update kt blog ni, sila la BLOK trus......tk pyh sibuk2 kt cni .......wat SEMAK je!!!!





**aku akan delete & blok trus kwn2 yg tk berkenaan kt FB, yg nk add tp ada udang disebalik mee !!!!


41 comments:

zura@iwan said...

sebuk la org cm tu...suka hati la blog kita kan.....x kaco org pon....hampehhhh...

Sue*SuriYati said...

tk paham kan kenapa le ada org mcm nie...tk bleh tgk org senang...sokong...delete je org mcm tu...hehe

[-suziey-] said...

ape cer wei? anon ke? haish ade lg yg nyebuk..dia syiok kt ko tu..dia suka baca n3 ko..sbb tu tiap2 hari dia masuk sini..tp bila tgk ko tunjuk itu ini dia jeles la...hehe

aYu said...

sabar kak..
kita paham..

*mulut manusia lebih besar dr tempayan*

Miza Yusof said...

kadang-kadang tak faham kan dengan orang macam ni sis. kita buat semua salah. agaknya orang macam tu jeles dengan sis kot. pedulikan lah dia sis. teruskan berblog sis :)

momguess said...

DELETE IT!!!!

AshAnas said...

sabar je amy... shira pun kena hr tu... org tu nk bc blog shira sbb nk tahu psl family shira spy dia dpt serang individu tertentu utk kepuasan hidup dia...
dia kan klu x cari pasal or x gadoh ngn org mmg x aman hidup dia tu... biarlah, tu cr hidup dia yg buat die happy...

hehe, shira cuma jeles kt korg2 yg slalu dpt gi jj... dulu ms dok uis, jj la tmpt pilihan... skrg kt alor setar mn de jj... rindu la...

Sidratul Muntaha said...

aishh...
zmy,anon ker?
apelah..
bosan ler lelama gini.
nyibuk jer.
lantak kitalah wei nak tulis ape.
ko santau jer amy anon tu.

MrS. F!zA said...

biasala manusia xblh lihat kwn sdri lbih cikit..jeles..

block jela kalo diorg tu tk ikhlas nk bkwn..

Iena said...

abai jerla nok manusia2 otak sempit ni...

ita cutevirus said...

ish... sang anon ni ada di mana² ajer...
suke² je nak mengganggu ketenteraman idup orang laen...
syuuuhhh!!!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

ade je la si anon ni nak nyebuk....kita baru2 ni kena berdas2...siap hantar email lagik...cakap itu cakap ini...hye...sabo je la tu yang mood nak berblog ni pun macam dah kureng je...sabo je amy biasa la orang2 yang jeles tengok kebahagiaan amy sekuarga...yang penting kita happy sokmo k

POSH76 said...

jeles tu buat bodo jer

cik puan akish said...

betol2...dia jeles tuh benornyer...abaikan langau cam tuh....

Delimasari said...

betul = sokong juga statement posh ni....... wat bodo je !!!!!

hazlina said...

i setuju dgn u...

Queen said...

ha..sape tak suke tu?..saya paling suke kalau u buat entry makan2 dengan gambar...ecewaaahhhh


psstt...selalu jugak (kebiasaannya) mmg i buat entry takde gambar..tapi saya tak propa..ngehngehngeh

Qema Ishak said...

Kak erynn,masih ramai yg suka bc blog akak ni termasuk saya hehe abaikn org2 yg jeles itu..

oli said...

saya suka baca entry u makan!! lepas u pi makan, i akan ikut belakang pi makan...hehehehhe

eRiNsZ said...

sayer pon pnah kner cam gitu gak..
tp aku abaikan jer
dorang ni x tau aper fungsi blog kiter...
dah tentu ler DIARY so.....SUke atilah...
klo nk yg berINFO pi la bloh ilmiah... aper punyer Beeeeee la itu owang...
ABAIKAN~ huhh aku lak y hangin

yatie chomeyl said...

meh nok kok palo ore yg dekki tuh

~~@lyci@~~ said...

suke nk jd buzy body lah tu kan..

Nana said...

ni mesti cik anon ni kan..
mcm gini la..blog kita kita punye suka la kan...
nak tunjuk gmbr soping ke, gmbr makan ke tu kita punya hak kan...
yg orang tu nk masuk tgk blog kita sape suruh

SyaNa said...

aiyokkk kawan aku da ngamok
tak tauuuu

AyuArjuna BiGoshh said...

sabo jer mama tisya org tu jer tak suka...org lain semuanya suke...hmmm mmg sakit hatipun org perangai lagu ni...

shiemz said...

Hang nie awat erryn, datang bulan ka apa? hahahha.... org nie mang sifat dia mcm tu... yg dier x suka tue dier nak jengok sangat.... saja nak ambek tau leh canang sana sini.. leh bat topik mengumpat... xpa..hang sabaq naaa.... teruskan usaha berblogging...

Ieda Al-Habsyi said...

anon ke kak? pedulikan mereka, mereka mmg menyakitkan hati sebab mereka jeles kat kita kan

firahadifa said...

babe , ape cite nie babe?? kawan fb ko ke ?? anom ker?

sw33tdarling.com said...

eeiii tak shuker tawwww!! KEYPOCHI!!

Hezesuze said...

ignore jek org camgitu uols..xyah dilayan....

Mama Zharfan said...

tu la, me pun pelik..kenapa ala ada jugak manusia yg mcm tu kan..kalau dh tak suka, jgn ler dtg blog tu or baca ke apa..tak paham sungguh ..nama lagi personal blog, so suka hati tuan blog la nak letak pics byk2 ke apa ke (me pun suka letak pics byk2 kat blog me :p)

cyanamoose said...

uik... nie marah betul nih sampai tkdo gmbo. hehe. abaikan jek org2 cmtu. janji niat mama tisya nak sharing tu yg penting.. sharing is caring aite.

MamaRifqy said...

sabar kak amy!manusiaaa!memang laa..abaikan sajork!

cintaKusayangMu said...

aik...ada plak cmtu...apela dorg ni...ikut suka kita la nk tulis ape kn......

asfiedaimpiana said...

Eee sian je org jenis gini kan, kita serupa
Me pun kena tp kat FB..
Bengkak jer rasa,
Kwn me @ bloggers gak pun ada mcm kes u, x suka tp nak bc jugak tu namanya 'Joyah Cyber' hihihiii (bleh gitu?)

tiefazatie said...

sabar sis..erm..nie kn blog sis..suka hati sis la nk cte pe pun..hak sis..dorg jeles tue..sis xyah layan la..keep on blogging sis!sis dpt gak hasil..drpd org2 yg sibuk tue kan..chill2!

finizaini said...

kelantakkan depa yg xsuka..blog kita..kita pnyer...

julia said...

abaikan org2 mcm gtu, biasanya org2gtu ada masalah kejiwaan :) tak faham gak nape perlu wujud org2 gtu...yg pasti sure jelos kot...DELETE je terus nyah weh....

Farra Dhelina said...

ish ada gak ye org mcm ni..cane akk dpt detect?

ibuayahdamia said...

haiyaaa...org ni macam2 jenis...tapi selalunya kalau org tu jeles ngan kita, mulalah suka buat bukan2...bukannya nak berusaha macam yg kita dapat...aishhh...susah nak cakap org cam ni..

Tukang Merapu Wan Nooriha said...

sape la yg dengki ngan ngko tu eryn oii.la suka hati la blog kita nak letak apa.aku pon sama ngan ngko gak suka letak gmbr2.lantak la orang cmtu jji ko happy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...