Followers MamaTisya

Monday, November 1, 2010

blog tmpt meluah apa saje, kalo tk suka, tkpyh sibuk2 nk dtg cni!!!

aku tk phm naper kalo org tu tk suka kt certain blog tu tp nk gk sibuk2 dtg jenguk.....nk gk amik tau...kalo dh tk suka, tk pyh la dtg..........aku pn tk jemput pn dtg...aku nk tulis apa ke.....nk tayang apa ke tu hak aku.....blog aku, suka hati aku la...tkde kene mengena ngan org lain...aku create blog ni utk kenangan aku & family aku, so tk kisah la aku nk wt entry apa pn, janji tkde aku kaco org or bole kena saman2 smp naik court bagai...mmg aku suka amik gmbr tk kira apa saje utk di abadikan kt dlm blog ni.....b4 aku ada blog, aku dh ada fotopages, kt fotopages pn berlambak2 gmbr aku share dan aku juga suka share gmbr kt forum PCM...geng2 PCM yg kenal aku pn tau...so kalo ada yg nk ckp aku nk show off ke, bende remeh temeh pn nk ltk kt blog, smua benda yg di bli nk tayang, terpulangla.....mulut org mmg tkleh tutup....yg penting niat aku nk share info ngan kwn2...mcm aku bli brg ke....pegi mkn ke...so kalo tk suka, tk pyh tgk...aku tk suka bebel2 tanpa gmbr...bkn aku tk pernh jmpe org yg bebel2 je semata2..... ckp p sana cni, bli itu ini tp yg sebenarnya PROPA lebih......tp tu antara die ngan ALLAH je la...so skali lg aku nk nasihatkn, kalo tk suka apa saje aku update kt blog ni, sila la BLOK trus......tk pyh sibuk2 kt cni .......wat SEMAK je!!!!





**aku akan delete & blok trus kwn2 yg tk berkenaan kt FB, yg nk add tp ada udang disebalik mee !!!!


41 comments:

  1. sebuk la org cm tu...suka hati la blog kita kan.....x kaco org pon....hampehhhh...

    ReplyDelete
  2. tk paham kan kenapa le ada org mcm nie...tk bleh tgk org senang...sokong...delete je org mcm tu...hehe

    ReplyDelete
  3. ape cer wei? anon ke? haish ade lg yg nyebuk..dia syiok kt ko tu..dia suka baca n3 ko..sbb tu tiap2 hari dia masuk sini..tp bila tgk ko tunjuk itu ini dia jeles la...hehe

    ReplyDelete
  4. sabar kak..
    kita paham..

    *mulut manusia lebih besar dr tempayan*

    ReplyDelete
  5. kadang-kadang tak faham kan dengan orang macam ni sis. kita buat semua salah. agaknya orang macam tu jeles dengan sis kot. pedulikan lah dia sis. teruskan berblog sis :)

    ReplyDelete
  6. sabar je amy... shira pun kena hr tu... org tu nk bc blog shira sbb nk tahu psl family shira spy dia dpt serang individu tertentu utk kepuasan hidup dia...
    dia kan klu x cari pasal or x gadoh ngn org mmg x aman hidup dia tu... biarlah, tu cr hidup dia yg buat die happy...

    hehe, shira cuma jeles kt korg2 yg slalu dpt gi jj... dulu ms dok uis, jj la tmpt pilihan... skrg kt alor setar mn de jj... rindu la...

    ReplyDelete
  7. aishh...
    zmy,anon ker?
    apelah..
    bosan ler lelama gini.
    nyibuk jer.
    lantak kitalah wei nak tulis ape.
    ko santau jer amy anon tu.

    ReplyDelete
  8. biasala manusia xblh lihat kwn sdri lbih cikit..jeles..

    block jela kalo diorg tu tk ikhlas nk bkwn..

    ReplyDelete
  9. abai jerla nok manusia2 otak sempit ni...

    ReplyDelete
  10. ish... sang anon ni ada di mana² ajer...
    suke² je nak mengganggu ketenteraman idup orang laen...
    syuuuhhh!!!!

    ReplyDelete
  11. ade je la si anon ni nak nyebuk....kita baru2 ni kena berdas2...siap hantar email lagik...cakap itu cakap ini...hye...sabo je la tu yang mood nak berblog ni pun macam dah kureng je...sabo je amy biasa la orang2 yang jeles tengok kebahagiaan amy sekuarga...yang penting kita happy sokmo k

    ReplyDelete
  12. betol2...dia jeles tuh benornyer...abaikan langau cam tuh....

    ReplyDelete
  13. betul = sokong juga statement posh ni....... wat bodo je !!!!!

    ReplyDelete
  14. ha..sape tak suke tu?..saya paling suke kalau u buat entry makan2 dengan gambar...ecewaaahhhh


    psstt...selalu jugak (kebiasaannya) mmg i buat entry takde gambar..tapi saya tak propa..ngehngehngeh

    ReplyDelete
  15. Kak erynn,masih ramai yg suka bc blog akak ni termasuk saya hehe abaikn org2 yg jeles itu..

    ReplyDelete
  16. saya suka baca entry u makan!! lepas u pi makan, i akan ikut belakang pi makan...hehehehhe

    ReplyDelete
  17. sayer pon pnah kner cam gitu gak..
    tp aku abaikan jer
    dorang ni x tau aper fungsi blog kiter...
    dah tentu ler DIARY so.....SUke atilah...
    klo nk yg berINFO pi la bloh ilmiah... aper punyer Beeeeee la itu owang...
    ABAIKAN~ huhh aku lak y hangin

    ReplyDelete
  18. suke nk jd buzy body lah tu kan..

    ReplyDelete
  19. ni mesti cik anon ni kan..
    mcm gini la..blog kita kita punye suka la kan...
    nak tunjuk gmbr soping ke, gmbr makan ke tu kita punya hak kan...
    yg orang tu nk masuk tgk blog kita sape suruh

    ReplyDelete
  20. aiyokkk kawan aku da ngamok
    tak tauuuu

    ReplyDelete
  21. sabo jer mama tisya org tu jer tak suka...org lain semuanya suke...hmmm mmg sakit hatipun org perangai lagu ni...

    ReplyDelete
  22. Hang nie awat erryn, datang bulan ka apa? hahahha.... org nie mang sifat dia mcm tu... yg dier x suka tue dier nak jengok sangat.... saja nak ambek tau leh canang sana sini.. leh bat topik mengumpat... xpa..hang sabaq naaa.... teruskan usaha berblogging...

    ReplyDelete
  23. anon ke kak? pedulikan mereka, mereka mmg menyakitkan hati sebab mereka jeles kat kita kan

    ReplyDelete
  24. babe , ape cite nie babe?? kawan fb ko ke ?? anom ker?

    ReplyDelete
  25. eeiii tak shuker tawwww!! KEYPOCHI!!

    ReplyDelete
  26. ignore jek org camgitu uols..xyah dilayan....

    ReplyDelete
  27. tu la, me pun pelik..kenapa ala ada jugak manusia yg mcm tu kan..kalau dh tak suka, jgn ler dtg blog tu or baca ke apa..tak paham sungguh ..nama lagi personal blog, so suka hati tuan blog la nak letak pics byk2 ke apa ke (me pun suka letak pics byk2 kat blog me :p)

    ReplyDelete
  28. uik... nie marah betul nih sampai tkdo gmbo. hehe. abaikan jek org2 cmtu. janji niat mama tisya nak sharing tu yg penting.. sharing is caring aite.

    ReplyDelete
  29. sabar kak amy!manusiaaa!memang laa..abaikan sajork!

    ReplyDelete
  30. aik...ada plak cmtu...apela dorg ni...ikut suka kita la nk tulis ape kn......

    ReplyDelete
  31. Eee sian je org jenis gini kan, kita serupa
    Me pun kena tp kat FB..
    Bengkak jer rasa,
    Kwn me @ bloggers gak pun ada mcm kes u, x suka tp nak bc jugak tu namanya 'Joyah Cyber' hihihiii (bleh gitu?)

    ReplyDelete
  32. sabar sis..erm..nie kn blog sis..suka hati sis la nk cte pe pun..hak sis..dorg jeles tue..sis xyah layan la..keep on blogging sis!sis dpt gak hasil..drpd org2 yg sibuk tue kan..chill2!

    ReplyDelete
  33. kelantakkan depa yg xsuka..blog kita..kita pnyer...

    ReplyDelete
  34. abaikan org2 mcm gtu, biasanya org2gtu ada masalah kejiwaan :) tak faham gak nape perlu wujud org2 gtu...yg pasti sure jelos kot...DELETE je terus nyah weh....

    ReplyDelete
  35. ish ada gak ye org mcm ni..cane akk dpt detect?

    ReplyDelete
  36. haiyaaa...org ni macam2 jenis...tapi selalunya kalau org tu jeles ngan kita, mulalah suka buat bukan2...bukannya nak berusaha macam yg kita dapat...aishhh...susah nak cakap org cam ni..

    ReplyDelete
  37. sape la yg dengki ngan ngko tu eryn oii.la suka hati la blog kita nak letak apa.aku pon sama ngan ngko gak suka letak gmbr2.lantak la orang cmtu jji ko happy

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...