Followers MamaTisya

Thursday, April 23, 2015

Pemborong & Pembekal barang-barang dari klate


biasa kalo nk bli brg2 dr klate cthnye beras nasi dagang, rempah kerutub
slalunye bli direct dr klate sbb kt kl ni jrg jumpa org jual..kt chowkit ada tk silap
tp ni dh ada kedai dkt area umh so bole la pegi
tau tmpt ni pn sbb mama ku yg inform



aritu MIL nk bli beras nasi dagang sbb nk wat mkn2 utk staff kt opis FIL
so moh ler kita ke Agro Bazaar ni
mcm2 ada jual ....budu, kopok, beras nasi dagang, beras siam, 
air botol klate, laksa klate, rempah ratus dan mcm2 lg


beras nasi dagang


beras siam


air botol klate


budu sedap


keropok ikan


ni lakso klate yg slalu mamaku bli
 v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v



ni la yg di bli
beras nasi dagang 1 pack tu 5 kg rm 29
tp MIL nk 7 kg so lg 2 kg timbang biasa rm 12 utk 2kg
pastu hubbyku bli air botol klate tu sedozen...kalo bli 1 botol mhl rm 2 ke rm 3 lupa
so bli sedozen rm 12..kiranye 1 botol tu dpt la rm 1 kn


so saper2 yg rs nk cr brg2 yg mcm dlm gmbr ats ni...kt resit ada alamatnye
lokasinya dr giant batu caves trus lg..ada setesen minyak shell tk silap
masuk kiri...trus lg dlm 2km kot kedai ni belah kiri tepi jln

8 comments:

Nad MamaZN said...

senang ada kedai camni.. slalu klu raya buat menu nasi dagang.. abh saya order direct dr kelantan trus pastu pos guna bas ekspres.. ada kedai camni, bleh terjah kedai trus..save kos pos

Kakcik Nur said...

Baru nak kata 'wah...takde GST'....rupa2nya bulan 3 punya resit. :)

Azura Aziz said...

nasib kat putrajaya senang nk beli laksa beras ni..

eima said...

wahhhh baru tau nasi dagang rupanya ade beras sendrik ek .....

Falsya said...

kite yg duk dekat ngan samudera pun baru tau ade kedai yg jual2 gini..hehehe

Borhan Roosde said...

Assalamualaikum bole beri saya alamat kedai ni agro bazaar

Romesty said...

number phone kedai tu takde ke?

Izham Mohd Taharim said...

Thanks untuk info. Saya biasa lalu depan kedai tu tapi tak pernah singgah. Saya memang nak cari beras nasi dagang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...