Followers MamaTisya

Friday, June 17, 2011

mcm mn bole dpt jemputan RAMADHAN BUFFET???


ada yg tnye soklan tu dlm entri yg lps??
ok meh nk citer...
pihakSACC jemput mn2 company
yg pernh ada wt event kt SACC
kn awl jan aritu BERNAS ada event kt sana
aku jd urusetia kt SACC
cz ada event seminar kt sana
so bole la ajak partner
ingtkn sorg je bole bw, tp bila smp sana
aku tgk mcm 1 meja tu 1 company
kalo tau aku ajk 10 org...hahahaha


oklah lyn gmbr aku b4 blk dr mkn2 tu




tq ita sudi teman aku mkn aritu
yela org lain opis jauh2...
kn tkleh kuar awal mcm aku:-p


dlm paperbag tu ada pamplet mcm di bwh
v
v
v
v
v
v
v
v
v



citer psl SACC


citer psl promo mkn2

hah yg ni special utk ramadhan nanti


ada promo kalo bli pakej b4 30 june regenye rm55 nett
lps tu bln july regenye akan meningkat rm 60 nett
kalo bln aug naik lg rm 65nett
so saper2 yg berminat bole la bli

**utk nett, ko leh calling2 je no yg ada kt voucher tu
kalo berminat..tkde voucher pn leh booking
tp makesure ko byr b4 30 june




9 comments:

  1. ramadhan buffet, salah satu acara wajib tiap2 tahun..yang pasti makanan best dan ader tempat solat..hehe

    ReplyDelete
  2. Lama bebeno ye tak nyinggah apatah lg komen di sini :))

    ReplyDelete
  3. o..gitu kekdah nye makan free ek...

    ReplyDelete
  4. kalau ada lagi sudi2 la ajak kite.hehe!

    ReplyDelete
  5. bestnyer..dpt makan2 lagi tue..:)

    ReplyDelete
  6. ler,..pegi sacc ke? dkt je tu dgn saya..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...