Followers MamaTisya

Monday, May 13, 2024

25 Syawal ~ open house ke Prima Saujana, Kajang




KL raya sebulan kan...jemputan open house rumah cousin husband
berdua je aku pi ngan MIL
husband & tisya tk follow sbb tisya ada group discussion


nasi tomato & bihun sup ni...tuan umah tempah dgn adik aku


menu lain ada satay, laksam, nasi impit, kuah kacang



jrg2 jmpa menu kambing time open house
ni pn dh nk abis juga...rezeki dpt gk merasa


laksam


bihun sup 


firas lena


adik aku tgh suap laksam dkt inara


eh dh bangun firas



ramai geng bdk2 nk tgk baby tu


ada akok klate





comel kucing dlm sangkar..gemok2


inara suka kucing juga mcm tisya



bersama cousin2 husband


sebelum balik, bergambar dgn tuan umah
TQ Muhamad & Alisya jemput kami
adik aku tu mmg kenal juga la dgn cousin husband suami isteri ni
depa sama2 keje kat KPJ Kajang dulu




6 comments:

  1. Rezeki pegi open house jumpa menu kambing bakar. Sedap tu. Comel2 kucing2 tuan rumah.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah banyak rezeki rumah terbuka..sa banyak tolak sebab batuk...x selesa

    ReplyDelete
  3. weekend semlm i dh tak de jemputan open house dah,so kuar mkn2 kat restoran ajerlah sbb my zharfan balik cuti break sem selama 4 hari

    ReplyDelete
  4. Nampak ada buttercake juga tu. Hehe....kalau ada kucing...mesti Dania ada dekat situ....

    ReplyDelete
  5. Selalu menggoda lah menu2 jamuan raya yg kakak hadiri πŸ˜„πŸ˜„πŸ‘.

    Banyaaak sangat jamuan raya yang diadakan yaaa. Baguus lah, karena silaturrahmi semakin ramai.

    Kucing tuan rumah cantik2 dan terawat. Saya pun kalo dah lihat ada kucing, apalagi, langsung duduk main dengan mereka πŸ˜‚

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...