Followers MamaTisya

Thursday, May 30, 2024

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2024

 





Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2024 kembali lagi
berlangsung dari 24 Mei - 2 Jun 2024 di PWTC


kisah pagi kelmarin....cuti sekolah ayah bawa tisya pegi PBAKL 


nenek pn join sama rupanya

bila Mama tk follow....tu je gmbr yg tisya share πŸ˜



2 org cousin tisya join sama ke PBAKL 

Farah form 3, Tisya form 5, Fira form 4



hasil rembatan 10 buah buku 
stiap 3 buah buku rm 10
 normal price 1 buku rm7.50 tk silap
ada yg 30% diskaun juga....byk juga la jimat 

 
apa2pun all the best utk calon2 SPM batch07 nanti ..
tklama dh utk trial bln sept..mak yg extra berdebar dr anak πŸ˜†

15 comments:

  1. Kami ni belum lagi ke PBAKL, tak tau la sempat ke tidak nak pergi...
    Banyak diskaun tu πŸ‘
    All the best Tisya!

    ReplyDelete
  2. Saya pun pergi juga semalam dalam 3pm (29/5/2024)

    ReplyDelete
  3. best nya .. dulu selalu la pegi kan... dah jauh ni memang x la
    in sya Allah.. tisya will do well....
    aku sorang dah, sorang lagi tahun depan pulak

    ReplyDelete
  4. x pergi lagi..x sempat nak pergi..ntah bila la bleh pergi..cadang Ahad ni masa hari last sekali ada plan lain plak...

    ReplyDelete
  5. Bagusnya Tisya, borong buku utk ulangkaji. Semoga usaha gigih Tisya akan membuahkan hasil yg cemerlang dalam SPM.

    ReplyDelete
  6. Dah 2x kot tak pergi PBAKL. Tak larat nak jalan, hahaha.

    ReplyDelete
  7. insya allah ahad ni saya ke sana...
    saja pilih hari last kot2 'jumpa' happy hour
    hahahha

    borong tisha borong... prepare utk SPM kannn

    ReplyDelete
  8. Best pergi pesta buku ni sebab ada banyaaak diskaun.
    Seronok Tisya ya, nenek dan sepupu join sekali.

    ReplyDelete
  9. Cousin pun nak dekat2 umurnya jadi boleh la ngam. Dania dah ajak ke sini tapi sabtu ada kokurikulum sampai petang. Mungkin gi pagi ahad hari last.....

    ReplyDelete
  10. Untung lah dapat pergi. Yang bagusnya, beli buku sekolah tu. Semoga dapat keputusan terbaik dalam SPM nanti.

    ReplyDelete
  11. neneknya pun suka membaca ye. bagusnya

    ReplyDelete
  12. all the best tisya...linda tak pernah pergi lagi...

    ReplyDelete
  13. selamat belajar Tisya...semoga apa yg diulangkaji semuanya membantu diwaktu SPM nanti.

    ReplyDelete
  14. Haisssh kenapa cuma sampai 2 june πŸ˜…πŸ˜…. Saya ke KL 26 june, dah tak ada ya πŸ˜„. Dah niat nak beli buku, tiap ke KL atau Penang memang saya selalu cari novel di sana

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...