Followers MamaTisya

Wednesday, May 15, 2024

wordless wednesday #618




Ni cite makan2 raya last friday
citer raya belum abis lg ye...maybe smp raya haji haha


10 Mei 2024 ~ Masih ada jemputan raya walaupun Syawal dh abis 😁 



Jumaat mmg pakai kasual je..idokla aku pki baju raya...baju raya pn tkdo
so posing gmbr ramai2 kita kena dok blkng la :)


geng pompuan division kami


gmbr wajib ada bff


Thank you geng Level 3, jemput kami makan2


10 comments:

  1. Beshnya event mkn2 🀩🀩🀩

    ReplyDelete
  2. Tudia raya tak habis lagi.....rezeki jangan ditolak ni Amy....

    ReplyDelete
  3. raya... :D :D :D.. susah juga kalau nak start diet ni.. sebab majlis raya belum habis..

    ReplyDelete
  4. Deco utk foto spot itu memanglah memancing orang2 utk foto sebanyak mungkin di sana πŸ˜‚πŸ˜„πŸ˜„. Cantiiik tempatnya

    ReplyDelete
  5. Tergelak baca, ayat mungkin raya sampai raya haji. :D

    ReplyDelete
  6. sama lah kami kat Perak ni pun masih ada lg majlis jamuan raya.. nampak gaya mcm bersambung sampai raya haji hehehe

    ReplyDelete
  7. Syok nya jamuan Raya silih berganti di office. Tumpang rasa seronok dan meriah.

    ReplyDelete
  8. Meriahnya makanan raya. Berapa floor lagi yg belum buat majlis raya tu? Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangunan sebelah ada 4 level tp level 3 ni last dah...yg sblum ni level 1 & level 2 tk kesempatan join sbb cuti...kalau tk, lg byk la gmbr makan2 raya hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...