Followers MamaTisya

Wednesday, May 15, 2024

wordless wednesday #617






Smlm masih ada lagi  Majlis Sambutan Aidilfitri Terlajak Raya
Nasibaik baju raya 5 tahun sudah, bole pakai kembali ๐Ÿ˜˜ 
 al-maklumla aku mmg takde baju raya sgt ๐Ÿ˜†



menunggu ketibaan VIP



masing2 dh lapar :-p


penuh makanan meja kami :)


gmbr posing2 dgn kwn2 byk lg..tunggu dr camera  kwn2 share nanti
so aku share teaser aku OOTD dlu la ni

12 comments:

  1. Hahaha.. Terlebih sudah ni be raya ๐Ÿ˜€

    ReplyDelete
  2. wowww yg penting baju 5 tahun lepas masih blh pakai itu yg paling woooow! hehehe

    ReplyDelete
  3. Betul- betul terlajak lajak raya ni...

    ReplyDelete
  4. terlebih raya he hee ciknur pun akan update nanti jamuan terlajakkk raya
    cantik maintain slim ni bj lama blh pakai. byk je bj2 lama kan kena pakai semula.

    ReplyDelete
  5. Sweet warna baju. Ya betul hehe sampai hari ni Rabu masih ada open house Raya, meriah kan.

    ReplyDelete
  6. cantik... raya belum habis lagi.. hihi.. dah nak raya haji dah..

    ReplyDelete
  7. Cantik manis warna baju Amy tu. Yayyyy dah muat baju lama....satu kejayaan tu....

    ReplyDelete
  8. Nampak meriahnya sambutan.
    Menu pun meriah

    ReplyDelete
  9. Sukaaaa baju yg Kaka pakai. Warnanya soft dan cantiiiik sangat. Sesuai utk tone kulit kakak ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  10. Cantik kombinasi warna baju kurung tu. Meriah betul sambutan raya tahun ni sampai dah terlajak bulan Syawal pun masih lagi beraya ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...