Followers MamaTisya

Tuesday, April 30, 2013

RSMY House of Real Beriani ..jom tgk cheese naan terbaeeeekkkkk dr ladang:-p


dh lama ngidam nk mkn cheese naan kt cni
1st time dtg aritu frust cz rmi sgt org so tgu meja pn lama
lps tu hubbyku ajak p tmpt lain...sedih xdpt mkn :-p
akhirnya time busday aku last friday, adik aku ckp nk blanje
so aku ckp la nk mkn cheese naan yg org dk citer sedap ni kn

lebihkurang kul 9.30pm smp cni
time ni pn penuh meja tp tk la sesak mcm 1st time aku p dlu
mayb sbb aritu ujan so tk rmi sgt
tp meja still penuh..alhamdulillah dpt meja belah dlm 


mcm2 ada dlm menu tu
tp mmg aku order cheese naan & ayam tandoori

tisya kalo dpt tab...bz dk layan game la
lps tu ada die nyanyi lagu happy busday tp tgn bz dk layan game

sirap bandung & teh ais sedap...

hah tgk la korang cheese naan tu...yum222....rm 6 utk 1 pinggan
ayam tandoori mcm kecik je...rm 10
yg lg 1 tu BEEF KEEMA sedap gk rm 10

kalah pizza ok bila tarik cheese tu ...yum222..
bole tgk aku record kt keek


 

sronok tgk pembuat cheese naan menguli roti tu

tgk la cheesenye..mmg segenggam die ltk...charge mhl pn no hal
dlu aku tgk kwn aku mkn rm 5 now rm 6

time nk blk org makin rmi....
so saper2 nk try lokasinye kt jln medan tuanku
lps pukul 6pm baru ada cheese naan ni..
kn kalo korang dtg tk kena time frust plak tk dpt mkn:-p
mmg rezeki busday girl cz parking pn dpn2 kedai...
sini mmg susah skit parking

tq achik blanje along..lenkali kita p rmi2 plak
 bw family yg dh terliur tgk gmbr kitorang
hubbyku tk join cz die ada hal

tkleh mkn slalu kn muak..tp mmg sedap...sbb byk gilos cheese tu
terbyg2 la plak...yum222222 :-p







14 comments:

cha said...

tiap kali tgk mesti mengidam walaupun dah selalu makan huhu T_T

Chekgu Azrine said...

penah makan sekali tahun lepas..masa tu preggy kot..rasa cam tak berapa sangat..bila tgok uols makan ni..harusla terjah balik ni..hehehe

Zura@Iwan said...

adeii..aku tgk pon tergodasss...hehe..

~aYu~ said...

sekali je makan kat sini. tp, mmg best arr.. suka tgk pekerja situ wat naan ni..

Afne said...

aduhaiiiii terliur mak yong tgk gambo2 tu!

syawalsimpsons said...

alamak terus call akob...

ZarinAziz said...

terbaik..cheezy..mabeles

eeda haziq said...

KAT MANA NAK CRI CHEESE NAN NI EK KAT TELUK INTAN NI. TERLIUR LAAA... :d

Nad MamaZN said...

Terbaekkkkk!!! :)

jaakechik said...

terliurnya tgk cheese nan tu, byk betul cheese dia letak... tertarik habiss...!!


www.jaakechik.com

Hidayah said...

aduh sedapnyaa....
kalau la dekat memang da serbu ni

www.die-yah.blogspot.com

Nana said...

frust btol
dulu pegi kan
awal
dia kata lom start bako lg nan tu
balik saje je
nak tgu lg 2 jam
amrul malas tgu hehe

kombat said...

dah makan dah mamatisya. memang sedap!! terima kasih banyak atas info ;)

datin ida said...

terima kasih mamatisya. best tgk gambar dan baca review.

ringkas dan padat.

sapa2 yg ada insta boleh follow insta: @rsmy_.

kat sana mmg selalu update.

tqsm kepada semua yg sentiasa menyokong.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...