Followers MamaTisya

Wednesday, June 26, 2013

wordless wednesday #123

smlm adik aku whatsapp gmbr ni...aduhai terliurrrrrrrrr...
aku tnye bli mana katanye kwn mama bg
aku mmg suka pulut mangga...
slalunye kt restoran thai mesti ada dessert ni


ni bc kt blog sharinginfoz katanye pulut mangga kt kg baru sedap
nanti la ada rezeki nk p cr kt kg baru...yummmmm

korang suka tk pulut mangga???

8 comments:

JaSSNaNi said...

huiiiiiiihhhh... mangga pulut ni.. nanti leh wat durian pulut plak.. musim doyan dah mari..

mama ila said...

waaaaa...sedap nye pulut mangga!!!

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

sedap pulut mangga kg baru ni saya selalu gak beli...

iduraz said...

sis kalo pi cari pulut mangga kat kg bharu, cari kedai suraya tomyam..mmg terbikk kt ctu..beratur org beli..

d i b a said...

pulut mangga sedap! tapi pulut durian ag sedap! hehe..

zarena heeney said...

cepat2 angkat tangan
ena mmg suka gila dessert nie
sedapnya

HaniShaklee said...

selalu saya beli bila pergi rumah kaka saya kt pandan indah..tu pun bila ade pesta Thai culture dia buat kt situ..time tu jelah baru boleh beli..lagi satu dekat kg.baru.kat situ senang sikit nak dpt benda ni.


http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/06/kelebihan-set-b-set-ibu-menyusu.html

Sharinginfoz said...

Memang pulut mangga kg br, suraya is the best so far, mangga yang halus dan manis serta santan pekat then pulut yang lemak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...