Followers MamaTisya

Thursday, April 10, 2014

10.04.14...give me 5 :)


arini genap 5thn usia blog kesayangan
 .::MY LIFE & MY LOVES::.
terima kasih pd smua followers & juga silent readers
yg tk jemu2 dtg bc blog aku ni
dr dlu, kini & selamanya...aku hargai sgt...
even ada yg tk suka tp aku tau ko dtg gk nyibuk nk tgk apa aku update kn
so utk mereka2 yg tk berkenaan tu....kalo tk suka tkpyh la nyibuk2 kt cni
aku pn tk jemput ko dtg... so tkpyh la nk semak kt cni....
jg diri sdiri sudah...tkpyh sibuk hal aku!!!

kepada yg tnye soklan samada PM kt facebook, email, whatsapp, sms
kalo aku lmbt reply, jgn marah...aku sedaya upaya akan rply pertanyaan korang
mana yg aku tau aku share ye....

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

mcm tk caya dh 5thn aku berblog
bila tgk blk label entry kt bwh skali blog aku ni...
paling byk entry adalah label makan-makan
aku mmg suka mkn...opis slalu gk wat mkn2
bff pn suka mkn2 gk...kalo outstation lg byk aku mkn cz rezeki pemborong blanje....
hubbyku pn suka ajk mkn luar jugak
mana la tk naik berat bdn aku kn...mkn je sokmo...hehehe
tp tkpela...selagi bole mkn...kita mkn...
kn kalo dh sakit...nk mkn apa pn susah kn...sbb deria rs dh tk brp fungsi:-p
smoga kita diberikan kesihatan yg baik utk merasa nikmat dr yg maha esa 




gmbr thn2 sebelumnya...aku & makanan tk dpt dipisahkan...
gmbr terkini tk sempat nk combine:)

suka amik gmbr makanan, mental org kata...lantak situ...
dr amik gmbr selfie sorg2 pastu wat memek muka ntah apa2 manjang 
baik lg amik gmbr makanan sbbnye bila tgk gmbr makanan sure rs lg tenang...hahaha
aku mmg suka share tmpt2 mkn utk rujukan kwn2 & rujukan aku juga
so bila aku nk pegi lg...aku tgk la blk entry2 sebelum ni
saper yg sehati sejiwa ngan aku yg suka psl makanan bole follow instagram aku

5 comments:

Nad MamaZN said...

hepi anniversary! ;)
mmg menjadi rujukan bab jjcm ;)

Fieda Zan said...

sehari tak bukak blog kak amy tak sah.., hahahahah

Myra Jay said...

Tahniah kak!
Dah 5 tahun ye.. :)

Best tengok macam2 makanan ada..
Dah macam trademark akak dengan makanan :D

Azura Aziz said...

yup, mmg blog mama tisya tak lari dari makan2.. kipidup dear ;)

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

happy anniversary blog amyarilalya..
alhamdullillah dh 5thn ko dlm blogging ni ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...