Followers MamaTisya

Monday, April 7, 2014

shopping tudung aidijuma & kain utk baju raya



puasa pn blum..dh pk raya ek...hehe
tp tu la kalo nk antar tailor mmg kena bli awal kain
lainla kalo bli readymade...nk dkt raya pn bole bli


sabtu lps ke jln TAR...lama tk pegi
so ni la hasil rembatan aritu


dh alang2 kt JLN TAR...
singgah maju junction cz ada sales tudung aidijuma 
apa lg borong la kn :)


18 helai white label & 4 helai black label :)


lps tu baru ke Jakel cr kain utk bj raya...dpt la 3 pasang
color kain bj raya jgn tnye nanti tk surprise....kita tgu raya la ye:)
pastu ada cabutan bertuah...isi je la...nk menang tu susah gk...rmi yg membeli kn
smlm dh antar tailor cz certain tailor tk amik dh tempahan utk raya
nasibaik ni tailor mmg family aku regular customer

korang dh shopping bj raya???



11 comments:

zety said...

sonoknyela haiii dh bli kain/tudung raye..aku nnt sarung jubah je la kot,hahaha,sbb dlm pantang..utk anak2 lah kot kene prepare (ready made je besenye)

ros_reeza said...

memborong sakan.. banyak tu.. cantik2 kak.. Ros kirim pada kakak masa ada sale aritu.. dapatlah 5 helai :) baru nak berjinak2 dengan bawal. hihi..

Ann said...

belum shopping lg..sob4

byk akak borong tudung Aj..hihih

syawalsimpsons said...

banyaknya kakak...saya pon G gak kak...tp banyak dah abis stock...kiikiki..tp rembat jugak

:: idzwa :: said...

amboiii shopping sakan

Rizziela said...

bestnya dah shoping baju raya..sy blm lg...thn ni x pasti dapat balik raya ke tak..hubby kan keje shift

Iela Fazielah said...

wah..byknyer.... ila pun dah soping bj raya dah.... dah hntar tempah pun...

Fieda Zan said...

baru selaiuntuk anak dan ibu\

adna^madhiha^ said...

byknyer shoping tudung..hihii jual kat kita satu..:)

Nad MamaZN said...

akak p soping sengsorg ke?

Chekgu Azrine said...

Dah sopink raya??
Bestnya!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...