Followers MamaTisya

Friday, April 4, 2014

Tudung Aidijuma


tudung aidijuma skarang lawa2 design nya
rambang mata tgk....kalo ikutkn ati mmg smua color nk rembat
tp kena sbr...jgn ikut nafsu:-p 


ni aku baru bli 2 helai...org lain lama dh pki
aku bli pn sbb promo murah...rm 10 selai...kalo mhl tk bli jugak:-p
actually rmi je yg jual online...nk pegi butik kemalasan
yg ni aku bli dr bff julia sbb die bli byk pastu die rs tk brp matching ngan die....


bff aku dh byk koleksi...ni baru sebahagian je...
bole jd model tudung aidijuma ni:)


hah koleksi aidijuma bff...gilos byk lebih dr 50 helai

aidijuma vs aidijulia :)

gmbr time bfast pg td dh rasmi tudung aidijuma :)


esok 5 April ada sales tudung aidijuma rm9....
saper yg nk bli sila la terjah butiknya tp sure rmi org hrp maklum la ye

12 comments:

Nana said...

dah lama teringin aJ ni...

Ann said...

sy ade selai je kak..best jugak..tp kalau dpt try yg BL tu mcm best je lagi kan...

waa..RM9..murah tu..hoho..

:: idzwa :: said...

cantik cantik :)

nurfadilah suardi said...

Cantik2 tudung adijuma tu. Ni buat teringin balik nak pakai bawal ni

Azura Aziz said...

alahai, kita dah xpandai pakai tudung camni dah..

Shark Kay said...

bnyak koleksi tue..
boleh jadi model aJ ler kalau dh jd pembeli setia :)

Fiza Rahman said...

Saya pon baru nak ber aidijuma. Pon baru ada 2 helai gak. Memang cantik2 design ☺

adna^madhiha^ said...

cantiknya...adeh buat GA la kalau mcm tu byk..:)

Budak Kampung said...

iman tunggu ADJ bawal 60 je skrg ni

Nad MamaZN said...

saya baru ada sehelai haha!
sape yg p sale aj tu?
nak kirim la, hahaha!

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

haah..hari nie offer WL RM9
BL RM35....tp sure ramai org punya....

zette^^shoppe said...

Salam akk..ade x nk letgo tdg aj..sy minat sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...