Followers MamaTisya

Friday, April 18, 2014

lama tk kuar jln2


sejak catuan air since mac aritu...mmg lama dh tk kuar jln2
dkt sebln++...ye la asal vkend blk gombak
tp start april, gombak pn dh tersenarai kena catuan air gk
so vkend lps baru la kuar jln2...anak dara pn asyik dk tnye lama tk tgk wyg


jauh skit jln2 aritu...kami menghala ke Putrajaya
lama tk ke Alamanda tp sebenarnya ada tujuan lain
sila bc smp abis entry ni


hah tisya tk sbr nk tgk citer Rio 2 ni
tp sygnye kt GSC Alamanda tgal seat dpn je...so tk jd la nk tgk


pastu tisya ajk main bowling...tp lane penuh sbb ada tournament
dlu tmpt bowling ni slalu dpt main free sbb bowling ni anak syarikat tmpt hubbyku kj


perut pn dh lpr so kami mkn kt food court RASA, Alamanda
tisya smp 2 menu utk die...fav die spaghetti carbonara
aku mkn chicken chop...hubbyku mkn sizzling yee mee


air coconut shake yg sedap...
kalo2 terliur yg famous kt klebang melaka
bole la cr kt food court RASA...kt klcc pn ada


ni la tujuannye aku p Alamanda...sbb nk redeem hadiah contest
sbb yg utk ice blended tu kena redeem
 kt Cafe yg hanya ada kt Alamanda, Putrajaya & SS2,Petaling Jaya sahaja
alhamdulillah setel redeem :)

4 comments:

Nad MamaZN said...

oo patut la sampai ke alamanda..ada tujua n rupanya...
coconut shake tu saya dah try jugak
sedap
tp mahal kan?

:: idzwa :: said...

jalan jalan santai :)

Chekgu Azrine said...

kami sefamily pun dah lama jugak tkde beraktiviti time weekend..sabtu sibuk kenduri kendara kekawan..the kdg2 sabtu sekolah

syawalsimpsons said...

nanti len kali sampai sini calling2 tau...nak jumpe kakak lagi ni..dah dokat dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...