Followers MamaTisya

Thursday, April 17, 2014

monopod murah kembali lg...rm 39 FREE shipping....cpt grab !!!



aritu ada yg PM kt Fb tnye aku jual monopod ke
bkn aku yg jual...tp aku share promo deal je
td tgk ada promo monopod murah kembali lg
so nk share ngan uolssss yg tgh cari utk bli
kalini murah ....only rm 39
sbb FREE shipping...aritu promo shipping kena charge rm 5
ada 3 color pilihan...biru, itam & pink
yg promo ni monopod & hp holder je tau

bc dlu terms & condition b4 bli ye
more info klik>>>>>>>>>>>>> EVERYDAY


ada jugak yg tnye monopod ni utk apa??
utk yg tktau...monopod ni sejenis batang yg bole ditarik bg pjg
 ada tmpt utk ltk handphone ataupun camera digital
cth mcm dlm gmbr tu...so kita bole control sdiri utk snap gmbr
so kita tk perlu minta bantuan org lain utk snap gmbr kita dgn adanya monopod ini



cth gmbr kami bermonopod
 time cuti2 Bayou Lagoon Park Resort aritu
best bila ada monopod ni sbb tkyh soh org lain tlg amikkn gmbr kami
just guna monopod je...smua bole masuk frame
so apa tgu lg...cpt grab promo murah ni....slamat bermonopod :)

5 comments:

:: idzwa :: said...

nak amik gambar nak tekan mcm mane?

Z@i Z@mR33 said...

amboi...murah ngat aih

Chekgu Azrine said...

Menarik!!

Delimasari said...

kena belajo dulu le ni utk bermonopod

kim hye jung said...

Nnk beli...mcm mne nk oder?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...