Followers MamaTisya

Friday, April 4, 2014

catuan air bersambung lg hingga hujung April :( :( :(


ingtkan last catuan air aritu akhir Mac
tup2 bersambung lg smp akhir April plak....
hrp2 lps April tk sambung la lg ke bln seterusnya


ni tadahan air utk kt dapur & 3 bilik air even dh ada air tp mmg siap2 tadah trus 
sbb bln lps pernah kena tkde air smp 3 hari sepatutnya 2hari ada air...2 hari tkde air
aritu sehari je ada air...3 hari tkde air...so better siap tadah smua 


kt dapur nasibaik ada tong air yg ada paip camgini..senang la skit


umh inlaw aku keramat au2 masih dlm senarai catuan


jadual catuan air sehingga akhir april...hrp2 lps april ni tkde la lg catuan air


kalini ada jadual zon baru...so kawasan yg tk kena catuan sebelum ni
mmg ada dlm senarai start April 
dlm senarai tu ada kawasan tmn sri gombak
kalo bln Mac aritu if tkde air kt umh inlaw  kt keramat,
aku blk umh family aku kt gombak
nmpk gayanya kalini lebihkurang sama la tkde air dua2 tmpt


korang dh check ke kawasan umh korang
kalo blum sila tgk website http://www.syabas.com.my/

11 comments:

:: idzwa :: said...

bertabah ye..

Mama Zharfan said...

my umah tak de dlm list tp sebelah jer dgn SG 9..so memang dh start tadah air gaklah...

Rizziela said...

rumah saya pun sama..baal kena gak

Sidratul Muntaha said...

alhamdulillah
umah aku tak kena
tapi still
air slow giler

Iela Fazielah said...

samala... fasa ke 4 ni rmh ila pun kena jugak..

syawalsimpsons said...

sabar la ye kakak...moga semua berakhir dengan secepat yg mungkin kan

Nad MamaZN said...

bertabah kak....

::NureeN:: said...

lamanya smpi ujung bln 4
alhamdulillah, png 3 ari berturut2 hujan lebat
hampir gak nak kena catu

*cheesekut tu sbb tgk n3 amy la ri tu
terus teringin hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

adoii..
sgt leceh la tadak air ni kan..
takpe la amy, sabar ajela..

aritu kite pi penang tadak air kat jeti kemain seksa nk buang hajat
hohoho.. ku taaahhhan jebat!

alhamdulillah..
kat terengganu tadak serius sgt psl catuan air..
kalo tadak, kite pi terjun sungai la gamaknye..

Ann said...

adehhh...igtkan dh boleh lega la bulan ni..hohoh...

Shark Kay said...

mmg tensen punya kalau air xdek.
sampai bila agaknyer..
jgn lpas ni xtend sampai bulan berikutnya udah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...