Followers MamaTisya

Thursday, September 17, 2015

menang kerete dari Naza Group :)




rezeki di pg Hari Malaysia smlm
aku dpt msg dr IG NazaCorp aku menang KERETA
hah mcm tk caya...eh silap...sebenarnya aku menang weekend drive & food vouchers
bole la feel2 mcm menang kete jp...uolsss doa2 kn la, mn tau ada rezeki aku mng kete plak pasni :)



antara gmbr2 peserta yg join...aku pn last minit gk join
tq bff julia cz die tagged aku psl contest ni


alhamdulillah rezeki aku smlm...arini diorang akan contact 
so tk sure la adiah kete mana yg aku akan drive nanti
samada KIA, CITROEN or PEUGEOT
nanti aku share dgn uolsss ye


ni la gmbr bertuah yg aku send...actually kena wat slogan juga
aku ni lemah skit tp cuba juga la....alhamdulillah ada rezeki


**kemenangan ke-44 utk 2015

8 comments:

lieyalatif said...

bagus amy ni selalu murah rezeki n rajin join contest....tahniah amy....nanti drive leh feeling2 kereta sendiri ...mane tau ade jeki nak dpt free plak kan...

idzwa kamaruddin said...

tahniah awak!

Ummu Athiyah Ismail said...

Tahniah sis :))

Tips Cerahkan Kulit

eima said...

tahniah .... syoknye .... peluang ni manatau rezeki dpt keta plak

Bitt (double IS) said...

woww congratulations

seraa rose said...

tahniah, kalau boleh request drive keta apa lg syok.. hehe

ros_reeza said...

tahniah! rezeki... bestnya kak :)

Zie Azi said...

alhamdulillah murah rezeki,sekali dapat kereta terus. best ye
anyway tahniah amy,lepas ni join contest rumah pulak mana tahu rezeki dapat rumah hahahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...