Followers MamaTisya

Wednesday, September 2, 2015

Restoran RSMY Best Cheese Naan @ Danau Kota

sebelum ni aku mkn cheese naan kt outlet medan tuanku
kalini try mkn kt outlet danau kota plak


aku dh booking siap2 sbb kami pegi rmi dlm 17 org


sementara tgu yg lain smp....kita belek2 dlu menu apa yg nk di order


lpr blk tgk ayam tandoori ni...cheese plak byk dlm peti beku tu 


hah smua dh ada...sementara tgu makanan smp kita posing dlu


antara menu yg kami order aritu 
cheese naan - 7 pinggan (rm 6 each)
yummy cheese naan -  2 pinggan (rm 8 each)
ayam tandoori - 5 pinggan (rm 10 each)
chicken kerayi - 1 piring (rm 5)
teh tarik - 1 jug (rm 15)
sirap bandung - 1 jug (rm 20)


tarik jgn tk tarik...yummmm cheese tu


adik2 aku pn tkmo kalah..nk jugak tarik cheese tu


busday girl nk mkn cheese naan ni...mama punya kita order yg yummy cheese naan
bezanya..yg ni ada slice chicken dlm cheese naan tu
celebrates busday mama sehari awal..sbb busday mama jatuh weekdays


kalo kt danau kota ni landmark berdekatan Hospital Columbia & Restoran NZ
tp sini tmpt parking leceh skit..tp aritu aku dpt parking btul2 dpn restoran



ni info utk korang kalo nk pegi..so kalo pi rmi, better booking dlu la
kalo korang pegi time tu busday, bole dpt diskaun 50%
masa nk byr tunjuk ic yg busday korang aritu, so dpt la diskaun tu

more detail bole view 

10 comments:

Julia Johari said...

Besttt ye tgk kak tisya...mmg dekat dengan rumah mak ni pun tak terjah lagi...selalu gitu kan...perghhhh leleh tgk cheese tu...hari tu tgk kak azrine pi...ni tgk kak tisya plak pi...nangisssssss

Cik Puan Eka said...

baru mnggu lpas makan. nyummehh.

masa mengandung dulu, tiap minggu gi medan tunku tu hahaha.

Makan naan cheese ngan teh susu lembu.

Sedap kan kak.

Lea Ismail said...

Aduh...sedap betul nampaknya cheese nan tu...

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

penah pi sana skali jer. dekat ng umah mertua

lieyalatif said...

wahh bestnye amy...lieya ni dari dulu nak pergi2 tak pergi jugak hah...same laa, dok tgk blogger2 lain makan...sampai follow kat ig die nieh.... ishh kene pi jugak leeeee....meleleh tgk amy dok tarik2 cheese tuh....

idzwa kamaruddin said...

amboiii sedap nyer!!!

Nad MamaZN said...

tq kak.. saya dr aritu nak tanya waktu operasi.. terliur nengok tarik cheese panjang2 tu

seraa rose said...

tergoda.. bestnyaaa

aizamia3 said...

Sanggup redah g sana semata-mata nak makan roti naan cheese tu.. marvellous sedap.. ;)
Lepas makan, pergi pulak uptown Danau Kota.. hehehe..

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

tiada ke review yang dekat ngn rumahhhh
uwaaaaa sedap nya cheese naan..


Soya antara Fakta dan Auta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...