Followers MamaTisya

Thursday, September 17, 2015

Lunch @Penang Nyonya, Subang Parade


lastweek ke subang parade...cyana nk cr brg skit
so kami singgah lunch kt Penang Nyonya


dlu namanye Pandan Leaf...mmg tmpt fav bff 
 time opis lama kt CP tower slalu gk ke one utama,
 mmg rajin gk la mkn kt Pandan Leaf
lps tu dh tukar nama ke Penang Nyonya
dkt food court klcc ada gk tp menu mcm lain
kt subang parade ni menu sama mcm yg kt one utama dlu2
so aritu aku share la gmbr ni kt bff , mengimbau kenangan kami


aku makan nasi goreng cina rm 8.90 & vanilla milkshake rm 6.50
cyana plak mkn nasi goreng kampung rm 8.90 & teh ais rm 2.80


geng lunch kt glenmarie tgal 2 org...
tgu lg 2org yg akan msk kj xlama lg setelah bercuti pjg


**rmi yg tnye sedap ke...hah nasi goreng cina akunye menu tu mmg fav dr dlu lg kt sini
so tekak aku mmg sedap la....kalo tekak korang tktau la..sila cuba

5 comments:

idzwa kamaruddin said...

sedap ke?nampak macam terang je nasi goreng dia.

Amanda Suria said...

Nampak sedap..selalu nampak kedai ni tp x pernah singgah...

safurara said...

akk suka cuba makanan lain lain kan, best sgt!

eima said...

nampak menarik la ... aku suka nasi goreng kering gini

Rtp Farra Arisha said...

Nasi goreng memang favourite dari kecil sampailah sekarang! Nampak sedap, tapi sedap tak kak? Jawab ikhlas ya hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...