Followers MamaTisya

Tuesday, September 1, 2015

i'm back :)


salam uolssss....seminggu tk updte blog...mcm lama je
ada ke yg rindu....kt instagram & fb ada je aku update..blog je bersawang jp
bz packing brg sbb pindah opis...ni kali ke-5 dept aku kena pindah lg...huhu


kotak utk packing brg2 .......punya la byk, lebih dr 300 kotak



seminggu kami dok bz mengemas


packing la beramai2....nk muntah rs tgk byk kotak :-p


model2 kotak :)


setel dh packing brg jumaat 21/8 aritu....aku punya kotak ada 4 je
movers angkat brg2 kami vkend aritu
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v


v
v
v
v
v
v
v
v
v


lastweek aku dh kt "opis baru"
actually bkn la baru sbb dh pernah pindah glenmarie lastyear
arini baru start lapor diri kt "opis baru"...lastweek mingu ngemas brg2
so bff kembali bersama 1 opis ..tgu bff julia msk kj lps abis pantang nanti


opis glenmarie ni nk lunch kena merajinkan diri drive kete...
kalo opis dlu jln kaki je ke pavi or klcc
kt area opis ada gk org jual nasi campur or kena jln skit seberang jln if mls nk drive kuar la
kalo ada geng okla mkn rmi2 jauh skit kn
ni kali ke-2 mkn cni


ptg tu plak rezeki ice blended coffee bean...ada org blanje sempena perpindahan 

5 comments:

Nad MamaZN said...

tgk kotak2 tu cam best jek hihi
tp bila bab packing n unpacking
ya Allah, bercinta!

Noriza Abdul Rahman said...

Time nak pindah memang syok packing, tapi bila nak unpack tu memang sangat tak best kan?

eelobor said...

tengok ko aye goreng tu....tertarik, menarik...memang debbbooommmm

Chekgu Azrine said...

Alahai..pindah2 ni penatkan sis..huhu

Nurul Aula A'Akif Fadzil said...

itu memang banyak ok.
kesian korang jadi buruh sekejap
penat penat

Soya antara Fakta dan Auta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...