Followers MamaTisya

Tuesday, September 22, 2015

Sangkaya @Sri Gombak




aritu adik aku dh inform kt "kampung" dh ada outlet Sangkaya
tp blum sempat nk pegi...last 2weeks br sempat singgah
outlet kt sini baru grand opening 14 sept 2015 aritu


best jugak sbb byk tmpt duduk camni



ada mcm2 pilihan korang bole pilih
tp aku order yg signature je  & fav eskrem aku semestinya coconut
skarang dh ada eskren Cha Yen (perasa mcm teh tarik)
 tp tk rs nk try plak..bole mix jugak eskrem tu
lps GST rege pn dh naik la..dlu rm 9.90 skarang rm 10.50


topping utk di tabur...bole pilih 3..tp aku ltk je lebih hehe


sebelum di tabur topping


setelah di tabur topping


time ni tgh jerebu, so legakan tekak la jp ngan eskrem kn


dapnye....tp tu la skit je kn 4 scoop...mmg tk puas mkn
skali skala okla sbb rege pn bkn murah kn :)


anak dara yg over posing ngan makanan...kalah mamanye :-p


licin sudah


Sangkaya kt sri gombak ni kt area prima sri gombak tau
sederet nando's & atas pd klinik mediviron
skarang dh byk dh outlet Sangkaya ...so sila la google


8 comments:

Nad MamaZN said...

saya penah nampak outlet dia kt ioi city mall tp mcm segan nak masuk sbb tgk takde org pun haha

Zie Azi said...

dekat je area rumah sy, tp xperasan ada kedai ni.biasa pergi Nando's dgn kedai Baby sebelah tu.

idzwa kamaruddin said...

hasihhh ramai sgt dah ni citer psl sangkaya nie..harus kene cuba ni!

Rizziela said...

mcm best aja..kat IOI pun ada gak

Ayu Ayunie said...

kat prima sg bnyk dah kedai makan. mahal2 pun ada. kami biasanya lalu je.

noorlizanasikin said...

salam perkenalan...
suker baca blog nie tau....
kalu lapar tu boleh kenyanglah tgk pic makanan....

--------------------------------------------------------------------
SETIAP WANITA MESTI NAK CANTIK KAN??? CANTIK DI MATA ORANG TERSAYANG : TIPS : Nak kelihatan Anggun, Cantik Di mata Orang kesayangan???

Jueliza Jamani said...

mcm sedap jer harus cuba ni...

Julia Johari said...

Ohhhhhhhhhh bagus ye landmark akak kasi tgk, sebelah nandos seri gombak rupanya, tau2 sebab area situ memang julia suka cari port makan...nanti nak ajak suami ke sana nanti yeyyy mmmuahhh cikit kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...