Followers MamaTisya

Tuesday, September 1, 2015

rezeki makan2 sebelum pindah opis


aritu bila dh dpt email psl kami smua kena pindah
so apalg penat ngemas brg2..kita mkn2 rmi2...
rezeki ada duit lebih masa jamuan raya aritu


19 Ogos 2015


aku ngan opismate p tapau menu lunch kt



20 Ogos 2015


esoknye plak akak opis buat nasi goreng cz ada lebih 1 periuk tu
ada telur dadar pastu siap wat dessert "embun menitis"


masa aku up gmbr, rmi yg tnye menu apa "embun menitis"
actually kuih sagu gula melaka
sagu dituang dgn santan & gula melaka pastu ltk ais..ada juga yg guna susu cair pn bole
nape namanye "embun menitis" 
sbb pernah mkn kt hotel diorang label nama menu tu "embun menitis" :)



lunch plak layan pizza
tp tension tul cz smp lewat...order kul 11.45pg..katanye akan smp dlm ms sejam
sepatutnya 12.45pm ptt smp...tp dkt kul 2 .15 br smp
alasan tk cukup pekerja..mana bole bg alasan camtu..baik tkyh amik order sbb smp 3x call ckp otw
padahal lokasinye dkt je ...aku syak die tktau buiding opis kami
dh la tk minta maaf...aku pn dh komplen kt pizza hut

aritu order 3 set big double box ni..stiap box ada 2 pizza & 2 mushroom soup
pastu ada kupon late delivery ada opismate bg so total ada 7 pizza & 6 mushroom soup
pastu add on ayam tu dlm 12 ketul



21 Ogos 2015


pg jumaat layan nasi lemak ayam berempah, akak opismate wat kuih kaswi sedap ni


tgh mkn ada opismate bw puding roti karamel plak..minum teh tarik panas...yummm


lunch lastday ke bazar jln tengah
menu fav aku lamb grilled ...biasa bli yg ada nasi...
tp aritu bli lamb grilled + mushroom rm 15


ptg tu plak ada donut sedap ni...abg opismate bli....mkn panas2
lembut & geboooo...katanye bli kt kg pandan



24 Ogos 2015


pg isnin, rezeki bfast kt coffee beans ada org blanje....


lama tk mkn kn...ni kali ke-4 mkn...kalini order extra nasi & lauk rm 6.50



7 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah kenyang perut tu MT..

idzwa kamaruddin said...

amboiii meriah sgt nih!

Nad MamaZN said...

makanan sedap2 belaka.. yg nengok gambo je ni pun jadi lapo huhu

Cik Puan Eka said...

meriahnyaaa kak. terasa lapo plak tgoknya ni.

Chekgu Azrine said...

Fuhhh...meriah sggh kenduri korang...haha

el said...

Masyallahhhh sedapnye menu2 tu
kenapakah dugaan ni berlaku pada hari ini di bulan september haha

Inani Hazwani said...

Bnayaknyaa makanan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...