Followers MamaTisya

Tuesday, March 15, 2016

Jcard Day @ Wangsa Maju


lastweek ada jcard day kt wangsa maju...aku mmg cuti sbb ada hal
mula2 ingt nk pegi pembukaan aeon shah alam
tp bila pk2 sure rmi kn...lgpn dkt je ngan opis so anytime bole pegi...biar reda dlu
so kita p la wangsa maju kebetulan ada jcard kt cni


ni time happy hour...lama tk membeli bedsheet
rambang mata tgk design...yg pasti aku pilih mesti ada PINK :)
yg size single rm 25,  queen rm 40 & rm45 tgk jenis kain & king rm 50 & rm55 
bantal tu pn ada promo rm 15...dlu2 rsnye bole dpt rm 10 :)


tk byk sgt pn shopping..tmbh2 skit sbb baru je lg aku pegi jcrad kt Quill City Mall kn
aku punya kasut je..tu pn dh tgal display je...50% diskaun nasibaik ada size aku
lama tk bli kasut..bila berkenan tkde size...tisya dress utk basahan 3 pasang
lps tu tshirt utk hubbyku 3 pasang..kalo bli 1 or 2 60% diskaun if bli 3 dpt 70 %


so hasil shopping jcard dpt la voucher rm30


dh setel shopping..moh ler isi perut laparrrrr
pineapple fried rice & red ruby water chestnut


5 comments:

- dieyana - said...

red ruby tu kat food court dia tu ke?

mama tisya said...

dieyana...kita mkn tu menu kt restoran johnny's

Lea Ismail said...

lama dah tak g jcard day ni....

lieyalatif said...

fuhh sakan amy soping...best laa amy dekat nak soping kat jj..suke gak soping jj ni sebab ade jcards day die...tapi sejak2 kat equine tu mcm tak selenggara terus tak buat dah kad....

Chekgu Azrine said...

Dah lama rasanya tak shopping kat JJ...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...