Followers MamaTisya

Thursday, March 3, 2016

Fitting Room cantik @ Aeon Quill City Mall




ms nk masuk ke fitting room tgk ada decoration ni
cantik je...mcm kt umh gtu ngan kerusi, cermin, frame & wallpaper tu


rehat la jp kt kerusi sini sambil selfie




kt dlm fitting room siap ada kerusi...so kalo penat bole la rehat jp
shopping mall lain tk pernh lg jmpa dlm fitting room ada tmpt duduk camni

6 comments:

idzwa kamaruddin said...

sb tu saya suka pegi quill mall..best jek!

lieyalatif said...

cantik....tempat baru kan amy.... takpenah lagi lieya sampai sini...nanti laa bile2 sesat ke sane leh try usya...kat sini jusco aeon yg ade pun dah uzur teruk...jj equine tu....lantai dah pecah2....adoiii sedih betul tak dibaik pulih sewajarnya....

- dieyana - said...

cantik!!
selalu org sebut2 quill city mall ni..tk tau pun area mana..huuhu..

Nad MamaZN said...

makk aih, bestnya.. eksklusif gitu
kami jauh la plak nak ke sana..
tggu jusco shah alam bukak nnt la hehe

Ibu Lala said...

Dah lama x pi quilt city mall ni. Tp jalan nak keluar parking tu sempit sgt la. Takut tersagat kete

Julia Johari said...

Selalu pi quill mall tak pernah nak fitting...wauuuuuuuuu lawa ye sis...mmg lawa lah...nak site visit nanti hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...