Followers MamaTisya

Wednesday, March 16, 2016

wordless wednesday #304


tgu masa nk lunch...lapar tgk gmbr makanan ni...moh layan



 nasi lemak sehengget...susah dh nk dpt skarang..ni byk juga..tp dlm gmbr mcm kecik je



lama tk mkn meatball ikea



eggtart...tp rindu eggtart kfc yg lg gebooo


tepung pelita sedap


popia sira fav gk ni


mcm2 jenis kuih bfast kt cafe opis



nasi goreng USA daging


jus mangga di kala cuaca panas


homemade milo dinosaur


lama tk mkn tako tao...dh naik rege rm 5.60


nasi goreng kerabu & nasi goreng USA


rezeki big bos blanje sbb kebetulan meja penuh so diorang duduk semeja ngan kami


emir dtg join lunch sama kami


lama btul tk mkn kfc


nasi lemak makcik kecik fav....minum ngan kopi tarik wonda


eyes tea kt sri gombak ni...rm 5 perisa latte


geng kitorang tlg tapaukan nasi kakwok utk lunch sbb aku bz meeting

7 comments:

idzwa kamaruddin said...

AAA KEJAM NYER ENTRY NIIII..DAH LA TAK MAKAN LAGI NIEEE..SOBS!~

Norhayati Mohd Isa said...

Tepung pelita tu yg hendak sangat MT
emmmm dapyaaaa..

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Wahh entry meriah dgn gmbar makanan...! huhuhu. Lama juga aina x makan tako tao. dlu beli beberapa tahun lps mcm harga 3 hggit or 4hinggit lebih je.

Julia Johari said...

Banyak yer menu kak makan...wahhhh bila tgk milo dinosour tu lama dah tak perkena...syok yerrrrr...pandai akak beli

DNIBaby'sCUTE said...

Salam kenal sis..
sedapnyer makanan..
memang hantu makan saya nih.. pantang tengok makanan sedap..
http://dnibabyscute1.blogspot.my/
http://mummyumardian.blogspot.my/

Azura Aziz said...

wowbyknya gmbr makanan.. tetiba lapar..

Siti Yang Menaip said...

alahaaaaaai dahla x breakki lagi ni.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...