Followers MamaTisya

Wednesday, March 9, 2016

lunch box & town hall




smlm kami order lunch box utk ari selasa
sbb smlm ada town hall by 1.45pm so nk kuar lunch mcm terkejar2
so order je la senang...ni kwn atas kwn juga yg wat bisnes lunch box
yg 1st dlu dr Cooking Mamaz Cafe aku pernah order 
byk skit pilihan makanannye...yg ni terhad skit



bff aku yg tlg amik order...so lunch kami kt cafe opis je la


nasi tomato & ayam masak merah...sedap juga tp mcm skit plak nasi nye
ke aku yg lapar hahaha



bff sedondon pepel...slamat hari wanita sedunia smlm


lps solat zohor so smua dh siap2 nk ke town hall
geng aku...bertiga ni yg awal smp...yg lain ada yg br lps mkn 
& ada yg br nk solat so diorang lmbt skit


sempat lg wefie kn :)


geng aku tk cukup sorg ....slalu town hall abis lmbt tp smlm awal
sbb smua happy kot dgr perutusan dr CEO :)

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

alahaiii best nyer!!

Azura Aziz said...

bestnya kalau ada lumch box mcm ni.. xpyh susah2 nk g cr makanan...

Julia Johari said...

nasi tomato tu takde kuah ke kak...sebab nampak kering je...okey lah free delivery tu sis...cantik2 kawan akak tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...