Followers MamaTisya

Tuesday, March 22, 2016

Prize Giving CP Products @ Publika Solaris



sebelum pegi tgk Boboiboy The Movie...destinasi pertama ke Publika Solaris
1st time smp sini...byk juga tmpt mkn menarik


tujuannye sbb ada prize giving yg aku menang CP Products dr 7-Eleven


ada 100 pemenang yg akan dpt cooler bag with CP Products ni


anak dara nk posing juga pegang cooler bag tu


dlm cooler bag ni penuh dgn CP Products



ni la antara CP product yg aku dpt....mcm2 ada
antaranya mcm2 jenis nasi, pasta, chicken roll & chicken finger


tisya pencinta pasta...die dh try spaghetti with chicken sauce


ni smlm aku try stir fried chicken and chili with rice
sedap tp bole tahan juga pedas

CP Products ni ada di jual di outlet 7- eleven...sesuai kalo nk bw utk travel
just panaskan dlm microwave 4-5 minit

3 comments:

eima said...

wahhh menarik klu nk travel luar negara boleh la beli brand cp ni aku suka chicken pop cp sedap yg rasa tomyam tu

seraa rose said...

menarik.. kalau malas2 pun blh je re-heat yg tu..

Wan Amira Wan Salleh said...

Tahniah Amy. Makin seronok tengok Amy menang. Mira tak de dah nak main contest2 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...