Followers MamaTisya

Friday, March 4, 2016

Global Handwashing Day by Lifebuoy ~ Kidzania Part 3



ni la penaja utama aritu Lifebuoy Global Handwashing Day 2015
tp tisya tk sempat bekerja kt sini



ni ada demo utk cuci tgn dgn Lifebuoy 
ni time nk blk dh tisya wat...kalo wat ms awal2 smp dpt gift


kalo pegi sekali mmg tk sempat nk cover smua pekerjaan
so utk kali ke-2 , hrpnya tisya dpt bekerja yg die tk sempat buat aritu
die nk sgt jd bomba aritu tp nk tgu Q lama sgt



ni antara kwn2 yg sama2 menang..sempat la selfie skit bila bertembung


kt  store tu bole bli mcm2 brg2 dlm kidzania
tp kami tgk2 je la..tk bli pn


lebihkurang kul 4pm kami dh kuar dr kidzania..kt kaunter mmg kosong dh


mmg sronok la ank dara sorg ni bekerja kn...alhamdulillah..rezeki menang contest
dpt la bw ank dara ke kidzania
tp kalo tk menang pn, mmg dh lama aku nk bw tisya..cuma tgu die beso skit nk bw kn
tp sbb tertangguh je tup2 ada rezeki menang tiket...so dh jimat di situ


ni baki duit hasil bekerja ...so bole guna utk next visit
kalo tkde plan utk next visit, bole la ank2 shopping utk dpt brg ngan baki duit di tangan
tp hanya bdk2 je bole masuk dlm kedai tu and pilih brg sdiri

2 comments:

+ e.z + said...

wah... byk tuh. hasil penat lelah :)

izzeyda said...

pernah juga masuk tahun lepas.. gara2 dapat hadiah giveaway.. nak expired baru sempat p.. anak2 dah bising nak p lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...