Followers MamaTisya

Thursday, March 10, 2016

Pembukaan Aeon Shah Alam arini ~ 10 Mac 2016


pasni port lunch ke Aeon Shah Alam la jwbnya geng2 aku...mmg dkt sgt la ngan opis
tp dkt bkn jln kaki...kena naik kete juga
sebelum ni dok lalu je...bila la nk buka kn...bole tahan beso gk....
akhirnya arini pembukaan nye....sempena opening ni mcm2 promo aku tgk kt fb
tkpela, nanti aku pegi aku update kt uolsss ye...dh kata dkt sgt ngan opis :)
aku ngan aeon mmg tkleh berpisah...kwn2 dh bg gelaran kt aku DUTA JUSCO
sbb aku kn suka pegi jcard...oh arini pn ada Jcard Day kt Wangsa Maju


gmbr dr FB Mohd Zarin..die lg dkt ngan aeon ni..jln kaki je bole :)

10 comments:

lieyalatif said...

ade gak tgk kat fb amy....best le sape2 yg dekat situ...bertambah lagi mall baru utk diterokai .....

Lea Ismail said...

tulah tengok dari highway besar betul Aeon ni...

Norhayati Mohd Isa said...

Boleh calling2 akak ni MT..
AEON ni pun dekat dgn ofis akak..
Tapi kena naik kereta juga nak kesana..

Mama Zharfan said...

besh tuuuuu

idzwa kamaruddin said...

bertambha dah lagi aeon

Azura Aziz said...

ohhh baru tau.. kat area mana bukaknya tu...

kita sejak dah ada IOI Mall ni jarang dah g Jusco..

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum.. Salam ukhuwah dihulurkan kepada MamaTisya..

Wahhh seronok orang Shah Alam tambah satu lagi shopping mall..
Besar jugak AEON Shah Alam.. Akan ku terjah hujung minggu nanti..
Tempat kerja saya pun just walking distance sahaja dengan AEON Seremban 2.. ;-)

Julia Johari said...

wahhhhhh port baru geng2 akak jjcm la pasni bestnyaa...leh la juju tumpang sama lawat tapak hehehe bosan dah pi aeon kt gombak, nak pi survey sini nanti soon tq sis

Nad MamaZN said...

nnt update ek kak! malas nak g awal2 ni mesti ramai.org bersesak..

deq noor said...

lalu semalam nak pergi meeting dah jam... lepas ni nak keluar sek.13 kena allocate masa 30 min nampaknya. huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...