Followers MamaTisya

Friday, May 6, 2016

Birthday Dinner @Fiske Steakhouse


ms busday aritu aku byk kj, smp umh dh lewat so tk sempat nk birthday dinner
pastu esoknya hubbyku ajak dinner western lps amik tisya ngaji
actually hubbyku ajak nk try kedai western baru kt area dato keramat katanya
tp aku mls nk pi jauh2...so aku ckp pegi Fiske Steakhouse je la dkt skit
lgpn lama tk mkn sini...nk dkt 2thn


meriah deco sini skarang....cantik
mmg full house...rmi btul...mujur ada meja kosong


alamat & contact no pn ada kt menu tu



hah pilih la apa uolsss nk mkn


air pn dh byk pilihan 


ni menu kami...aku mkn special chicken chop rm 14
menu hubby mixed grilled rm 20
tisya plak menu fav die spaghetti creamy mushroom rm 9.90
jus tembikai order 1 je rm 5 share 3 org sbb diorang nk minum air kosong je


alhamdulillah kenyang....



waktu operasi kecuali isnin tutup tau



ni time siang aku ada snap aritu...cantik kn deconya

4 comments:

Husna Rahman said...

the place look so nice..menu pun mcm best je

Julia Johari said...

Jatuh cinta tgk dekorasi kedai ni kak Ya Allah lawaaaaaaaaaa yeeee...xmakan pun xpe dah julia suka tengok deko deko gini kak...seriusssss lawa...pandai hubs akak belanja besday akak mkn sini...mmg nampak sedap...ish2...meriahhhh hidup!...rasa nak bawa mama makan sini lah kak sambut happy mothers day hahaha

Sharinginfoz said...

Not bad gak mkn sini. Dah lama tak pi

Norliza Nordin said...

Cantik deco.. Mcm kat flora cafe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...