Followers MamaTisya

Thursday, May 5, 2016

shopping Bubble Shawl murah


lama tk shopping tudung..skarang tgh femes bubble shawl
so aku dh try bli lama dh tp tk sempat lg pki...
so gmbr aku ms busday aritu br rasmi pki bubble shawl
yg aku pki tu ms awal2 kuar so rege masih mahal...skarang dh murah la
so bole la bli lebih skit...yg best senang pki & xyah iron



ni bli smlm rm 10 each..mmg 1 tmpt ni je yg jual paling murah rm 10...yg lain rm 15
pastu 1 design 1 pcs je ada..apa lg cpt2 la grab



yg ni bli lastweek...ada rm 10 ada rm 15


yg ni ms bli awal2 org dok ckp bubble shawl so rege masih mahal
actually rm 29 lps tu byk tmpt aku tanya smua bole bg last price rm 25
tp 1 tmpt ni je dpt rm 20..so br nk try jenis bubble shawl so bli la selai
ternyata best so aku bli la lg yg atas2 tu tmbh koleksi....yg atas2 tu aku bli kt giant seksyen 13
yg bli ms rege mahal ni bli kt tesco

9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

canteknya amyyy

beli kat booth depan giant tu ke...???

nak carikla nanti

lieyalatif said...

lawoooooooooooo amy....

berseri2 terus hah.....corak die yg naik tuh....

idzwa kamaruddin said...

cantik nyer!

Chekgu Azrine said...

cantik2..d.an best tau pakai bubbleshawl ni...sebab 1 tak renyuk n tak payah gosok beria..pastu dia xpanas

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

ku pon ada selai. beli yg instant punya senang. tak yah nak melilit

Nad MamaZN said...

cantek2!!!
suka yg kelabu pink tu. sweet!

Julia Johari said...

Lawa tau pilihan akak...sebenarnya tak faham apa yg dimaksudkan dengan bubble shawl ek...haaaa mata ju nampak semua sama je kain hahahha nampak nau buta pasal kain juju ni lahaii kahkahkha

el said...

cantik corak geometri tu..

eima said...

menarik nk cari juga la .. tgh dok belajar biasakna diri pakai shawl ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...