Followers MamaTisya

Thursday, May 19, 2016

rezeki dari HOMEDEC 2016

kebetulan kt KL Convention Centre ada HOMEDEC
tp xsempat pn nk p jenguk byk booth


ni anakdara nk posing sbb bilik kids deco ada color pink...katanya nk bilik camni nanti


lps tu dh nk blk ada booth GLAMDEKO ni
katanya bli majalah dpt gift
pantang kn ...kalo dgr gift lajuuu je hehe



bli majalah rm 10 dpt gift set gelas dessert ni


dh rasmi aritu wat dessert puding mangga


selain dr gelas dessert tu..ada mcm2 lg dlm goodiesbag tu
berbaloi juga la bli majalah tu kn


lps tu dpt voucher free frozen yogurt Moo Cow ni


trus la redeem kt klcc


suka la tisya dpt dessert


11 comments:

lieyalatif said...

amboi syok tisya jalan2...siap dpt eskrim sedap lagi hah.... untung laa amy dpt free gift gelas cantik gitu...sesuai utk letak dessert...nampak lagi sedap dessert amy buat hah....

syawalsimpsons said...

seronok tisay ye kakak...nampak anak dara sangat tau

Ain Cho'in said...

Same la kak, saya pantang kalau dengar-dengar gift ni..Hihihi..Memang laju..(^_*)..Syiokkkk sangat anak dara akak dapat berjalan tengok deco bilik tidur.. :)

idzwa kamaruddin said...

alhamdulillah..awak selalu dimurahkan rezeki kan ;) seronok tgk ;)

eima said...

berbaloi2 la gitu siap dpt eskrim lagi

LYAfrina said...

alhamdulillah..rezeki...

alahai..cntiknya set bilik tdo tu.

Nooriah Abdullah said...

salam singgah dear
mmg betul pompuan pantang sebut pasal gift mesti nak je beli
tapi macam berbaloii jugak beli majalah $10 dpt macam2 kan
bergaya nya tisya serba serbi pinky

Azura Aziz said...

tahniah mama tisya.. serononya tgk mcm2 dapat. murah rezeki ;)

Julia Johari said...

Best dapat gelas letak dessrt tu lawa tau kak...akak rajin buat dessert suka tau hahaha...juju malas sikit

deq noor said...

seronok kan bila dapat sesuatu yg kita boleh guna & happy kan org lain... :)

Cikna said...

Cikna pun sama can sis, snggp melabur asalkan dpt free gift yg b'guna...;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...