Followers MamaTisya

Wednesday, November 23, 2016

Banana Nutella Mamatisya vs Neelofa :)






dessert buat vkend aritu...banana nutella sandwich

pastu ada kwn aku komen katanya  tgk kt IG Neelofa pn ada..moh ler skodeng hehe


hah ni versi neelofa punya gmbr banana nutella siap ada cheese
aku punya tkde ltk cheese...
bc komen ada yg inform dkt new york banana nutella grilled cheese ni
so buat sdiri la saper yg terliur tu...senang bangat :)

tp apa2 yg ada nutella mmg sodap...sape setuju???

11 comments:

miss eimanhikmah said...

i loikeee..dap nyeee

Mila Ahmad said...

makanan yang awesome lagi mengiurkan dah waktu lunch oke bai hahahaha...

JaSSNaNi said...

semalam nampak lofa makan.. sedap nya lahai.. nak beli bread juga.. nutela dan pisang ada dah kat umah.

eima said...

manis ni kan ... hanya Alisha dan abah die je yg suka ... mama ngan fahim kami bkn penggemar coklat dan manis ...so nuttella tak berapa jalan ....

tp nampak menarik menu boleh try utk 2 beranak tu nanti for bfast

- dieyana - said...

haa, nmpk kat ig nelopa semlm... nmpk sedap, nanti nk try lah, pisang n nutela dh ada. tq mamatisya! ..;-))

Julia Johari said...

sedapnya lama tak beli nutella kak hehehe

ztie said...

Ya Allah sedapnya. terlambat la pulak tgk post ni. Nutella dah habiss huwaaaaaa T_T

Nory Zoulkefle said...

hukhukhukk...terrsedak akak sebut nama Nory ke???Eh neelofa rupanya...hahahaha larikkkkk

Inani Hazwani said...

Kecur airliur tengok. Hahaa. sedapnyaa :)

LYAfrina said...

Sedapnyerrrr...
Mmg menarik sgt!
Nk cuba jugak la nnti

Akif Imtiyaz said...

Wahh sedapnyer..kalau dah nutella tu ada mesti sedapp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...