Followers MamaTisya

Thursday, November 24, 2016

Susu Kurma Farm Fresh Viral & Senarai Agent


ingt tk aku pernah update entry teringin nk rasa Susu Kurma Farm Fresh
muka happy akhirnya dpt gk merasa Susu Kurma Farm Fresh yg viral ni
kn aku ckp apa je yg viral mesti nk cuba...hehe


aku amik set combo rm 30
ada 2 susu kurma, 1 yogurt mango . 1 chocolate
actually yg yogurt & chocolate tu mmg ada jual kt supermarket
kecuali yg susu kurma ni...mmg kena order thru agent
susu kurma ni rasa mcm sipi2 cendol...sedap...lg sejukkk lg sedap
yg yogurt tu aku lg suka nestle bliss
yg chocolate tu aku lg suka yg ducthlady



bli thru agent area setiawangsa ni
kalo saper yg berdekatan bole visit IG farm.fresh.kl
actually ada geng inform, mmg kami sama2 nk cr susu ni..
so die inform dh dpt agent area setiawangsa..so aku tumpang selit order skali la


ni aku nk share senarai agent ikut kawasan...dpt list dr kwn
so korang bole tgk la kawasan yg terdekata ngan anda if nk order

 list ni FARM FRESH SELANGOR & KL

  1. DEALER Sg. Buloh: 0196843030 (Linda)
  2. DEALER Sentul: 0133473478 (Fiqa)
  3. DEALER Selayang: 01115683536 (Iena)
  4. DEALER Wangsa Maju: 0167722047 (Mawar)
  5. DEALER Gombak: 0176139989 (Waheeda)
  6. DEALER Melawati: 0126214282 (Mariah) 0122040282 (Hj Ahmad)
  7. DEALER Ampang & Cheras: 01140103030 (Atul)
  8. DEALER Pandan: 0193923320 (Mazlina)
  9. DEALER Kayu Ara: 0179896703 (Atikah)
  10. DEALER All Petaling: 0136053030 (Shahrul)
  11. DEALER Dengkil: 01140043030 (Azman)
  12. DEALER KLIA & Salak Tinggi: 0126035544 (Haji Amir)
  13. DEALER Semenyih: 0179015455 (Din)
  14. DEALER Pajam: 0173655502 (Masri) 0129666200 (Ali)
  15. DEALER Shah Alam: 0196073030 (Nurul)
  16. DEALER All Klang: 0136623030 (Rohaya)
  17. DEALER Kapar & Setia Alam: 0136683030 (Zu)
  18. DEALER Puncak Alam & Saujana Utama: 0136543030 (Addin)
  19. DEALER Bukit Jelutong: 01115563086 (Naimah)
  20. DEALER Kampung Jawa: 0132986238 (Dila)
  21. DEALER Bangsar & Kerinci: 0125485800 (Fiza)
  22. DEALER Bangi & Kajang: 0192776600 (Layla)
  23. DEALER Equine: 0193850633 (Najib)
  24. DEALER Putrajaya & Cyberjaya: 0136933030 (Aiman)
  25. DEALER Kg. Subang: 0129875144 (Syahadah)

8 comments:

- dieyana - said...

Kita pun dah try hari tu, sdp,rasa kacang2 sikit. tapi perut kite tak leh terima, memulas2, buang2...mungkin sbb kurma n susu kot eh..hihihi...utk pelawas bagus kot nih ;-))

Mama Idlan Irsyad said...

bagus2, saya pun aritu dapat merasa susu kurma sebab biras jadi agen..tapi dia dok perak..so kalau balik kampung la baru dapat rasa..hehe..tapi baru-baru ni otw balik kerja nmpak orang jual betul-betul exit kawasan opis, terusla beli.. sebab susu kurma ni susah sikit nak dapat.. limited..

♥FarahGlanzDotCom♥ said...

Dah try..tapi rasq biasa2 jer..maybe tak kena dengan taste tekak kot..hehehe... tp kt sp nie ada satu kedai makan nie jual..xpayah beli combo2 pn.. nk beli satu peti sejuk pun bole.. sbb stock dia sentiasa byk..hehehe

lieyalatif said...

lieya suke ...sedap gile susu kurma tu.... sebotol sorang2 jek leh telan mcm tu jek hahaahaha...kat umah lieya ni sume kaki susu amy...takleh beli sikit2...kang ade yg tak puas minum...awat laa tak dijual kat mall2 mcm biase..senang sikit nak beli....ni tru agent, harga pun tak tetap...ade yg sampai bebelas hinggit sebotol susu kurma tu....

Julia Johari said...

Kawan opis julia yg mengandung setiap pagi amal susu ni kak..bestnya ramai dah beli

eima said...

xpernah try tp org ckp sedap

Inani Hazwani said...

Nani suka mango yogurt tu sedaaap :)

LYAfrina said...

Mmg every month wajib beli ni...lya slalu bli y manggo punya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...