Followers MamaTisya

Tuesday, November 22, 2016

beli Udang Harimau murah


anakdara aku lama dh soh beli udang..soh aku masak menu fav nye
tp udang mahal kn...vkend aritu pi giant nmpk ada Quick Sale utk udang harimau ni
2 pack tu rm 5 je..kalo ikut rege nye dkt rm 23 gk


hah gemok2 gk...kalo yg ada label Quick Sale ni kdg2 kena tgk gk...
sbb dh nk expired...riso gk kot dh nk busuk kn
so aku belek2 gk ...alhamdulillah ok lg



menu fav anak dara yg lama aku xmasak...buttermilk prawn..kuah kasi banjir

4 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Wah!! Ohsem menunya..

eima said...

diorg nk habiskan stok nk msk stok baru ... kite pun kadang2 dpt juga yg clearance ni ... kat belah sini selalu kat eaon big alamanda tu ada ...tp ikut nasib la .. kadang2 kena timing bik kat tesco ioi tu

Amanda Suria said...

Bestnyaaa..akak pun kekadang rembat yg quick sale ni...kalau ada 3 pek..ambik je semua

Norliza Nordin said...

wow... dapnyeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...