Followers MamaTisya

Friday, November 4, 2016

Limited Edition FAME MATTE LIP CREAM ~ Topaz & Glam


aritu  Fame_cosmetics ada kuarkan limited editon color
mmg ada 2 color dlm 1 pek ni ~ Topaz & Glam
regenye rm 70 xtermasuk postage


ni gmbr aku bila pki..color limited edition ni mcm tk brp sesuai sgt ngan aku
glam ok lg tp topaz tu gelap...kalo kulit cerah ok la...nk2 yg suka makeup ala2 tebal skit
sesuai pki color topaz & glam ni...aku kalo nk pki kena mix & match bg cerah skit

fame matte lip cream takat ni yg paling aku suka pki color gossip

3 comments:

Fey Liez said...

Liez suka nude and violet.. memang cantik..
Belum bua lg topaz dan glam.. tgk org lain pakai mcm cantik je

PinKy MoMMa said...

ok je yunk..awak cerah pakai apa pun kena je hihi..klu iols ni gelap mesti tak kena warna gelap2 ni..

Chekgu Azrine said...

Sy ada semua warna fame cosmetic..mmg best!!!hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...