Followers MamaTisya

Tuesday, November 15, 2016

Homemade Pau Cendawan Viral

asal viral je smua akan serbu kn...
pau cendawan ni viral masa bulan puasa aritu
rmi yg sanggup beratur pjggggggggg nk bli pau cendawan
tp tmptnya kt putrajaya je ms tu
tp lps2 tu dh rmi org jual pau cendawan ni 
.ada aku tgk org jual 3 biji rm 10 / rm 11 gtu la regenya 
tp smp sudah tk sempat merasa....tup2 mama ku buat sdiri..dpt la merasa


ni la homemade pau cendawan viral tu yg mama ku buat
walaupun rupa xbrp nmpk cendawan tp rasanya sedap...puas makan
kalo yg blum mencuba, inti dlmnye mcm sos carbonara pastu isi ayam & cendawan
ada yg tnya xjual ke....mmg xjual..just utk mkn je

korang dh try ke mkn pau cendawan viral??

5 comments:

lieyalatif said...

betul amy...kat pasar malam putrajaya sampai beratur panjang sampai ke parking..giler laaa...

skrang senan nak dpt...ade frozen dah....rm10 3 bijik...buat duit betoi hahaahahaha

- dieyana - said...

dah, gerai kat rumah kite ada jual, sdp, rm 3 sebiji...mkn kongsi berdua..hahha

Chekgu Azrine said...

Hari tu ada beli tp xsmpt lg nk kukus..hahahahah...

Ann Ishak said...

belum pernah cuba lagi

Mila Ahmad said...

belum pernah rasa lagi, agak2 kalau buat senang tak? nak g google japla cara buat hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...