Followers MamaTisya

Tuesday, November 29, 2016

org sakit berselera makan :)


salam uolsss...kembali bekerja arini...
bestnye kalo masih dpt berehat lg....nk2 plak ujan subuh td
masih rs sengah lg di pinggang tp much better dr sabtu aritu
tp jln dh gaya mcm org dlm pantang...huhu


gulai lemak ikan tongkol..menu nasi berlauk ni..berselera org sakit mkn smlm...tq mama



kebetulan makcik aku singgah umh sebelum bertolak blk kb
so diorang lunch kt umh mak aku smlm


tq kwn2 smua yg mendoakan aku



nasibaik tk byk ubat kena telan


ni ubat adik aku bg soh sapu pastu tampal ala2 koyok kt pinggang sebelum aku pi klinik


minum ptg time ujan2...
adik aku tlg goreng homemade frozen food....
pau cendawan mama tlg kukus

5 comments:

Azura Aziz said...

bestnya dapat layanan istimewa...
adoii, terliur pulak tgk gulai ikan tongkol tu..

eima said...

ok la tu ... mkn ttp kena mkn ...lagi pun yg sakit tu pinggang bkn mulut kan ....
semoga cepat sembuh

Farah Wahyda said...

semoga cepat sembuh akak..take care ok..=D

Kakcik Nur said...

Sedapnya lauk pauk yang disajikan tu... :)

Warisan Petani said...

Semoga dh sembuh.
Sakitnya di pinggang bukan di mulut, tu yang masih berselera makan.
Nampak semuanya sedap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...